iDeal

Een bestelling kunt u betalen via iDeal. Wij ontvangen direct een bevestiging van de betaling. Deze betaalwijze is gratis. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden.

Factuur

U heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor het betalen middels factuur. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en verzonden. De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor het geplande feestje te zijn voldaan.

Paypal

U kunt de bestelling tevens via Paypal betalen. Deze betaalwijze brengt voor ons aanvullende kosten teweeg. Daarom wordt bij deze betaalwijze 4% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en verzonden.

Te laat betalen

De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor het geplande feestje te zijn voldaan. Wanneer wij geen volledige en/of tijdige betaling van al uw bestellingen hebben ontvangen, zal het geplande feestje niet door kunnen gaan. Wij tolereren geen wanbetalers. Dus ook bij kleinere bedragen die niet worden betaald, schakelen wij altijd ons incassobureau in en nemen wij altijd juridische stappen. Uiteraard vertrouwen wij erop dat dit niet noodzakelijk zal zijn en stellen daarom ook het betalen via factuur beschikbaar.

Betaalwijze wijzigen

Mocht u een vergissing hebben gemaakt en gekozen hebben voor het betalen via factuur, maar via iDeal willen betalen, dan kunt u de betaalwijze wijzigen door te klikken op uw ordernummer in uw orderbevestiging of te klikken op deze link. U komt vervolgens op uw orderbevestiging op onze website waar u de betaalwijze kunt wijzigen. Wanneer u de bestelling heeft afgerond is het helaas niet mogelijk de kosten voor de betaalwijze te crediteren. Heeft u gekozen voor het betalen via iDeal en mislukt de iDeal betaling waardoor u alsnog via factuur wenst te betalen, worden de kosten hiervoor aanvullend in rekening gebracht op uw factuur.

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form