Na het plaatsen van een bestelling krijgt u de mogelijkheid de bestelling via iDeal (alleen in Nederland), PayPal of factuur te betalen. Wanneer u kiest voor iDeal, kunt u direct via Internetbankieren het bedrag betalen. De keuze PayPal verwijst u door naar de PayPal betaalpagina. Wanneer u kiest voor betalen via factuur ontvangt u direct na het verzenden van uw bestelling een bevestiging en factuur via e-mail. De factuur is tevens na het inloggen op onze website te bekijken.

Mocht u een vergissing hebben gemaakt en gekozen hebben voor het betalen via factuur, maar via iDeal willen betalen, dan kunt u de betaalwijze wijzigen door te klikken op uw ordernummer in uw orderbevestiging of te klikken op deze link. U komt vervolgens op uw orderbevestiging op onze website waar u de betaalwijze kunt wijzigen.

Het komt helaas wel eens voor dat een internetprovider de automatisch verzonden factuur weigert en u hierdoor niet de e-mail factuur ontvangt. U kunt onderin de pagina inloggen en via uw klantgegevens alsnog de factuur bekijken en printen. Tevens wordt de factuur met het pakket verzonden. U ontvangt dus binnen enkele dagen de factuur via post. Uiteraard kunt u ook contact opnemen, waarna wij de factuur nog eens via email kunnen versturen.

Wanneer u inlogt op onze website. Kunt u een overzicht van uw bestelling bekijken. U kunt hier alsnog via iDeal de betaling verzorgen. Mocht, om wat voor reden dan ook, het niet lukken te betalen via iDeal, staan in de orderbevestiging onze rekeninggegevens en kunt u de betaling alsnog via telebankieren verzorgen. U kunt uw order via onze website bekijken via deze link.

Wanneer een bestelling zeven dagen voor de besproken speeldatum niet is betaald, kan het geplande feestje niet doorgaan. Op dit moment bent u het volledige aankoopbedrag met verzendkosten verschuldigd. Alleen wanneer het pakket ongeopend, onbeschadigd en volledig wordt geretourneerd, ontvangt u van ons een creditnota. In dit geval bent u annuleringskosten van € 9,95 verschuldigd. Wanneer u het materiaal niet onbeschadigd en volledig retourneert, blijft u het volledige aankoopbedrag verschuldigd.

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form