Veelgestelde vragen - Algemeen

Voor wanneer kan ik een spel plannen?

Een spel kan 24 uur per dag 365 dagen per jaar plaatsvinden. U ontvangt van ons automatisch de inloggegevens voor de websites van het spel. Mocht u het spel willen verplaatsen, laat ons dit dan weten, dan ontvangt u nieuwe gegevens.

Ik kan niet goed overweg met de computer, kunnen wij het spel nu niet doen?

Nee hoor dit is geen enkel probleem. Wanneer u de instructies voor ouders vooraf leest en de website, volgens de instructies, op uw computer of tablet test, kunt u zonder problemen het spel doen.

Zijn er verschillende spellen per leeftijdscategorie beschikbaar?

Per leeftijdscategorie zijn er verschillende spellen beschikbaar. Wij werken momenteel hard aan de ontwikkeling van nieuwe spellen. Mist u een thema? Laat het ons weten via . Bij voldoende aanvragen nemen wij een thema in ontwikkeling.

Wat hebben wij nodig om een spel te kunnen spelen?

Voor het spelen van een spel heeft u een computer of tablet met internetverbinding nodig. Een mobiele telefoon is hiervoor niet voldoende. Het scherm is te klein voor het weergeven van de video.

Krijgen de ouders/begeleiders instructies voor het spel?

Bij het pakket zit een aparte envelop met uitgebreide instructies voor de ouders/begeleiders. Tevens ontvangt u een overzicht met de oplossingen voor het spel. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact opnemen.

Kunnen we ook uitnodigingen ontvangen?

Ja, de uitnodigingen zitten standaard in het pakket. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Bij het gebruik van internet, lopen we geen gevaar nare dingen tegen te komen?

Alle websites voor de spellen zijn door ons ontwikkeld en in ons beheer. Wanneer u deze websites bezoekt door het website adres in de browser te typen, dus niet via Google, kunt u geen vreemde of nare dingen tegenkomen. De websites die de kinderen voor de spellen moeten benaderen zijn volledig veilig voor kinderen. Het is altijd aan te raden dat u toezicht blijft houden om te voorkomen dat de kinderen zelf naar een andere website gaan.

Kan een gepland spel ook verplaatst worden?

Met kinderen kan het nu eenmaal anders lopen dan gepland, daarom kunt u een gepland spel altijd verplaatsen, mits u op de dag van het geplande spel geen gebruik heeft gemaakt van de websites. Wanneer u bijvoorbeeld voor een zaterdag een feestje heeft gepland en de jarige is op de dag zelf ziek, dan kunt u een e-mail sturen naar om dit door te geven. U kunt op een later moment een nieuwe datum aan ons doorgeven. U ontvangt dan nieuwe inloggegevens voor de websites.

Wanneer u op de dag van het spel inlogt op de websites, kunt u het feestje niet meer achteraf verplaatsen. Wij gaan er dan vanuit dat u gebruik heeft gemaakt van het spel.

Waar kunnen de spellen plaatsvinden?

De spellen vinden bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaats. Dit kan in heel Nederland en België. Voor het spel dient u wel te beschikken over een computer, tablet of ipad met internetverbinding.
Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form