INFORMATIE KINDERFEESTJES


Levering kinderfeestje

Bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Bestellingen die na 13:00 uur zijn ontvangen, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden. Ook wanneer u heeft gekozen voor het betalen via factuur worden bestellingen binnen Nederland direct verwerkt en verzonden. Bestellingen vanuit België dienen eerst betaald te zijn, voordat deze worden verzonden. Om er zeker van te zijn dat u de bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande feestje de bestelling te plaatsen. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wij brengen slechts de verzendkosten van PostNL in rekening. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten naar België bedragen €11,25. Een spoedzending binnen Nederland kost €25,30 levering de volgende werkdag voor 12:00 uur. Voor België bedragen deze kosten bij PostNL €32,95.


Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer u kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling uiterlijk 7 dagen voor het geplande feestje te zijn voldaan.


Verzending

Alle bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Om er zeker van te zijn dat u de bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande kinderfeestje de bestelling te plaatsen. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wij brengen slechts de verzendkosten van PostNL in rekening. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten naar België bedragen €11,25. Een spoedzending binnen Nederland kost €25,30 levering de volgende werkdag voor 12:00 uur. Voor België bedragen deze kosten bij PostNL €32,95.


Kinderfeestje in België

Onze kinderfeestjes kunnen ook in België plaatsvinden. Een kinderfeestje in België werkt hetzelfde als in Nederland. U kunt de bestelling op onze website plaatsen door het bestelformulier van uw feestje naar keuze in te vullen.


Voorbereiding kinderfeestje

Voor de kinderfeestjes dient u rekening te houden met een voorbereiding van ongeveer 1,5 uur. U bedenkt een route en maakt hier een plattegrond van (bijvoorbeeld met Google maps). U verstopt vervolgens de tien gekleurde enveloppen op de route. Bij elke envelop hangt u de kaart met dezelfde kleur en op de plattegrond plakt u de sticker met dezelfde kleur.


Bestelprocedure kinderfeestje

U kunt een kinderfeestje bestellen door het gewenste feestje via onze website te boeken. Het is tevens mogelijk de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 088-4080808 (regulier tarief). Voor het plaatsen van een bestelling dient u klantgegevens aan te maken. Uw e-mail adres is uw inlognaam. Het wachtwoord wordt via e-mail naar u verzonden. Na het aanmaken van de klantgegevens bent u direct ingelogd.


Verplaatsen kinderfeestje

Het is altijd mogelijk om uw kinderfeestje kosteloos te verplaatsen. Dit kan zelfs nog op de dag van het kinderfeestje doorgegeven worden. Er kan nu eenmaal iets onverwachts gebeuren. U kunt dan echter op de dag van het kinderfeestje niet inloggen op de start of eindwebsite. Wanneer u heeft ingelogd, kan het feestje niet meer verplaatst worden. U kunt het feestje tot een jaar na de originele datum verplaatsen. Op een later moment kunt u via of via telefoon 088-4080808, aan ons doorgeven wat de nieuwe datum van het feestje wordt. Voor het verplaatsen van het feestje, dient deze wel volledig betaald te zijn. Het wijzigen van het tijdstip van het feestje is uiteraard ook mogelijk.


Annuleren

Enkele onderdelen van onze kinderfeestjes worden op maat gemaakt en materialen in het pakket kunnen na verzending niet opnieuw worden verkocht aan andere klanten. Daarom is de wet "Koop op afstand" niet volledig van toepassing en kan het kosteloos annuleren van de bestelling alleen wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.

  • Een bestelling die op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst is, kan dezelfde werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die op werkdagen na 13:00 uur geplaatst is, kan de volgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die buiten werkdagen geplaatst is, kan de eerstvolgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.

Voor annuleringen die buiten bovengenoemde momenten vallen worden de gemaakte kosten in rekening gebracht wanneer de bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling wordt geannuleerd. Bestellingen die later worden geannuleerd kunnen niet gestorneerd worden. De annuleringskosten voor binnen 14 dagen na plaatsen van de bestelling bedragen: € 9,95 voor bestellingen in Nederland en €17,25 voor bestellingen vanuit België. Het pakket moet bij annulering binnen 14 dagen uiteraard altijd volledig worden geretourneerd anders is het volledige factuurbedrag inclusief verzendkosten verschuldigd. Wanneer wij het pakket onbeschreven, onbeschadigd en in originele staat retour hebben ontvangen bij een annulering binnen 14 dagen, worden slechts de annuleringskosten in rekening gebracht.

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form