Informatie kinderfeestje

Meiden van 11 en 12 jaar zijn bezig met een speurtocht kinderfeestje

Levering kinderfeestje

Bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Bestellingen die na 13:00 uur zijn ontvangen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden. Ook wanneer u heeft gekozen voor het betalen via factuur worden bestellingen binnen Nederland direct verwerkt en verzonden. Bestellingen vanuit België dienen eerst betaald te zijn voordat deze worden verzonden.

Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer u kiest voor het betalen via factuur dient de betaling uiterlijk 7 dagen voor het geplande feestje te zijn voldaan.

Een groep jongens en meisjes is bezig met een speurtocht

Verzending

Onze pakketten voor kinderfeestjes worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wij brengen slechts de verzendkosten van PostNL in rekening. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten naar België bedragen €11,25.

Kinderfeestje in België

Onze kinderfeestjes kunnen ook in België plaatsvinden. Een kinderfeestje in België werkt hetzelfde als in Nederland.

Voorbereiding kinderfeestje

Voor een kinderfeestje dient u rekening te houden met een voorbereiding van ongeveer 1,5 uur. U bedenkt een route en maakt een plattegrond (bijvoorbeeld met Google maps). U verstopt vervolgens de tien gekleurde enveloppen op de route. Bij elke envelop hangt u in de buurt de kaart in dezelfde kleur en op de plattegrond plakt u de sticker in dezelfde kleur.

Een groep kinderen is tijdens een speurtocht kinderfeestje op zoek naar de volgende aanwijzing

Bestelprocedure kinderfeestje

U kunt een kinderfeestje bestellen door het gewenste feestje via onze website te bestellen. Het is tevens mogelijk de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 088-4080808 (regulier tarief).

Verplaatsen kinderfeestje

Het is altijd mogelijk om uw kinderfeestje kosteloos te verplaatsen. Dit kan zelfs nog op de dag van het kinderfeestje doorgegeven worden. Er kan nu eenmaal iets onverwachts gebeuren. U kunt dan echter op de dag van het kinderfeestje niet inloggen op de start- of eindwebsite. Wanneer u heeft ingelogd kan het feestje niet meer verplaatst worden. U kunt het feestje tot een jaar na de originele datum verplaatsen. Op een later moment kunt u via of via telefoon 088-4080808, aan ons doorgeven wat de nieuwe datum van het feestje wordt. Voor het verplaatsen van het feestje, dient het feestje wel volledig betaald te zijn. Het wijzigen van het tijdstip van het feestje is uiteraard ook mogelijk.

Vind ons op social media


Facebook logo Twitter logo Instagram logo

Login Form