Kinderfeestjes cadeautjes uitpakken

Tijdens een kinderfeestje komt natuurlijk het moment dat de cadeautjes worden uitgepakt. Voor de jarige is dit hartstikke leuk, maar de rest van de groep zit maar een beetje toe te kijken. Dat kan veel leuker! Door er een leuk spelletje van te maken, betrek je de andere kinderen er ook bij.

Lees meer...

Sparen voor een cadeautje voor de verjaardag van een vriendje

Op het schoolplein wil er nog wel eens discussie ontstaan over bedragen die worden uitgegeven aan cadeautjes. De ene ouder vindt 5 euro zat voor een cadeautje, de ander geeft misschien wel 25 euro uit. Dit is voor iedereen anders, en er spelen vaak meerdere dingen mee in deze overweging.

Lees meer...

Gezonde traktatie voor een kinderfeestje

Scholen willen niet verantwoordelijk zijn voor kinderen die grote hoeveelheden suiker naar binnen werken. Daarom zijn er op veel scholen strengere richtlijnen voor traktaties ingevoerd. Op de ene school wordt gezond trakteren slechts gestimuleerd, op de andere school zijn ongezonde traktaties zelfs verboden.

Lees meer...

10 heksenfilms voor een heksen kinderfeestje

Een leuke film kijken is een makkelijke manier om de kinderen in de gewenste sfeer te krijgen voor een kinderfeestje. Na een leuke paardenfilm hebben de kinderen ongetwijfeld zin om de spannende speurtocht Helen en Hero (7 t/m 9 jaar) of Hero en Helen (10 t/m 12 jaar) te gaan doen! Wij zetten een aantal paardenfilms voor u op een rij.Lees meer...

10 alternatieven voor een snoepzakje

Vaak wordt er bij kinderfeestjes een snoepzakje meegegeven. In onze pakketten zitten dan ook materialen voor leuke snoepzakjes die perfect aansluiten op het thema van de speurtocht. Maar wat als je iets anders mee wil geven dan snoep? Hier zetten wij wat leuke ideeën op een rij.Lees meer...

Interessante weetjes over piraten voor een piratenfeestje

Wil je jouw piratenfeestje nét iets leerzamer maken? Dan kun je tijdens het kinderfeestje iets vertellen over de geschiedenis van piraten. Als de kinderen dit leuk vinden, kun je er zelfs een quiz over maken. Laat de kinderen in teams tegen elkaar spelen en deel een leuke beloning uit aan de winnaars.

Lees meer...

Een kinderfeestje met regen

Je zult het maar net hebben: je hebt een superleuk kinderfeestje gepland. Lekker buiten, want er wordt een speurtocht uitgezet. En dan… gaat het regenen. Valt nu het hele kinderfeestje in het water? Dat hoeft gelukkig helemaal niet. In dit artikel zetten wij tips op een rij voor een speurtocht in de regen.

Lees meer...

10 heksenfilms voor een heksen kinderfeestje

Bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een magisch kinderfeestje? Neem eens een kijkje naar Magische Merel of Magische Max. En na zo’n spannende speurtocht is het fijn als de kinderen wat tot rust kunnen komen. Dat kan bijvoorbeeld door een leuke heksenfilm te kijken. Wij zetten hier 10 leuke films voor u op een rij.Lees meer...

Kinderfeestje tijdens de feestdagen

Is uw kind jarig rond de feestdagen? Dan kan het nog best lastig zijn om daar een kinderfeestje omheen te plannen. Een kinderfeestje in de kerstvakantie heeft als voordeel dat de kinderen niet naar school hoeven, maar als nadeel dat veel gezinnen andere plannen hebben. Een goede planning is dus heel belangrijk. In dit artikel leest u tips voor kinderfeestjes tijdens de feestdagen.

Lees meer...

Kinderen tijdens een paardenkinderfeestje buiten

Kinderfeestjes moeten eigenlijk alleen maar leuk zijn, maar worden door ouders nog wel eens als stressvol ervaren. Een grote groep kinderen kan natuurlijk best wat chaos en drukte met zich meebrengen. Gelukkig geldt hierbij ook de regel: een goede voorbereiding is het halve werk. Deze tips helpen bij het plannen van een goed georganiseerd kinderfeestje.

Lees meer...

Heksenjurk voor heksenfeestje

Met de juiste verkleedkleren komt jouw kinderfeestje écht tot leven. Dat werd weer bewezen door de leuke foto’s die een klant met ons deelde van haar dochter. Daarom geven we je in deze blogpost tips om jouw Magische Merel-feestje af te maken met de allerleukste verkleedkleren.


Lees meer...

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form