Leuke activiteiten in het bos

Kinderen spelen graag buiten, of het nou mooi of slecht weer is. Het is dus ideaal om een kinderfeestje buiten in de natuur te vieren. Onze speurtocht Boswachter Bas sluit hier perfect op aan. Zijn de kinderen na de speurtocht nog niet uitgespeeld? Kies dan uit deze leuke activiteiten om het feestje helemaal af te maken.

Lees meer...

Halloween kinderfeestje

Het is bijna tijd voor Halloween en misschien is uw kind wel rond die tijd jarig. Hoe leuk is het dan om een Halloween feestje te geven? Er zijn veel verschillende Halloween activiteiten die u kunt doen en het aanbod aan decoratie is eindeloos.

Lees meer...

Win een gratis kinderfeestje

Aan het einde van de kinderfeestjes voor 4 t/m 6 jaar kunnen de kinderen met behulp van lintjes op zoek naar een schatkist in het thema van het feestje. De schatkist wordt als kartonnen bouwplaat bij het pakket geleverd. Nu kunt u ook een blanco schatkistje in kleiner formaat downloaden voor kinderen om zelf in te kleuren. Met deze mooie creatie kunt u een gratis kinderfeestje winnen.

Lees meer...

5 keer een leuke traktatie voor het uitdelen

Een leuke schooltraktatie kan best een uitdaging zijn. Eerder schreven we al over de discussie gezond versus ongezond. Maar het oog wil ook wat: daarom willen we natuurlijk dat de traktatie er ook leuk uitziet! Wij hebben een aantal makkelijke en snelle ideeën verzameld om een toffe traktatie in elkaar te kunnen zetten.

Lees meer...

Kinderfeestjes cadeautjes uitpakken

Tijdens een kinderfeestje komt natuurlijk het moment dat de cadeautjes worden uitgepakt. Voor de jarige is dit hartstikke leuk, maar de rest van de groep zit maar een beetje toe te kijken. Dat kan veel leuker! Door er een leuk spelletje van te maken, betrek je de andere kinderen er ook bij.

Lees meer...

Sparen voor een cadeautje voor de verjaardag van een vriendje

Op het schoolplein wil er nog wel eens discussie ontstaan over bedragen die worden uitgegeven aan cadeautjes. De ene ouder vindt 5 euro zat voor een cadeautje, de ander geeft misschien wel 25 euro uit. Dit is voor iedereen anders, en er spelen vaak meerdere dingen mee in deze overweging.

Lees meer...

Gezonde traktatie voor een kinderfeestje

Scholen willen niet verantwoordelijk zijn voor kinderen die grote hoeveelheden suiker naar binnen werken. Daarom zijn er op veel scholen strengere richtlijnen voor traktaties ingevoerd. Op de ene school wordt gezond trakteren slechts gestimuleerd, op de andere school zijn ongezonde traktaties zelfs verboden.

Lees meer...

10 heksenfilms voor een heksen kinderfeestje

Een leuke film kijken is een makkelijke manier om de kinderen in de gewenste sfeer te krijgen voor een kinderfeestje. Na een leuke paardenfilm hebben de kinderen ongetwijfeld zin om de spannende speurtocht Helen en Hero (7 t/m 9 jaar) of Hero en Helen (10 t/m 12 jaar) te gaan doen! Wij zetten een aantal paardenfilms voor u op een rij.Lees meer...

10 alternatieven voor een snoepzakje

Vaak wordt er bij kinderfeestjes een snoepzakje meegegeven. In onze pakketten zitten dan ook materialen voor leuke snoepzakjes die perfect aansluiten op het thema van de speurtocht. Maar wat als je iets anders mee wil geven dan snoep? Hier zetten wij wat leuke ideeën op een rij.Lees meer...

Interessante weetjes over piraten voor een piratenfeestje

Wil je jouw piratenfeestje nét iets leerzamer maken? Dan kun je tijdens het kinderfeestje iets vertellen over de geschiedenis van piraten. Als de kinderen dit leuk vinden, kun je er zelfs een quiz over maken. Laat de kinderen in teams tegen elkaar spelen en deel een leuke beloning uit aan de winnaars.

Lees meer...

Een kinderfeestje met regen

Je zult het maar net hebben: je hebt een superleuk kinderfeestje gepland. Lekker buiten, want er wordt een speurtocht uitgezet. En dan… gaat het regenen. Valt nu het hele kinderfeestje in het water? Dat hoeft gelukkig helemaal niet. In dit artikel zetten wij tips op een rij voor een speurtocht in de regen.

Lees meer...

10 heksenfilms voor een heksen kinderfeestje

Bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een magisch kinderfeestje? Neem eens een kijkje naar Magische Merel of Magische Max. En na zo’n spannende speurtocht is het fijn als de kinderen wat tot rust kunnen komen. Dat kan bijvoorbeeld door een leuke heksenfilm te kijken. Wij zetten hier 10 leuke films voor u op een rij.Lees meer...

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form