Gratis uitnodigingen voor een kinderfeestje

Er is de laatste jaren wat ophef over het uitdelen van uitnodigingen. Deze ophef is ontstaan naar aanleiding van een aantal scholen die het hebben verboden om de uitnodigingen in de klas uit te delen. Zo wordt er minder nadruk gelegd op kinderen die nooit een uitnodiging ontvangen. De meningen hierover lopen uiteen: de ene ouder vindt dat teleurstellingen

Lees meer...

Spannend kinderfeestje thuis

Tijdens de speurtocht Gijsbert’s Geheim kunt u ervoor kiezen om een extra persoon in te zetten als iemand van de bende die op zoek is naar de verborgen schat. Om het kinderfeestje nog spannender te maken, kan de verdachte persoon de kinderen tijdens de speurtocht zogenaamd in de gaten houden. Hiervoor hebben wij een aantal mogelijkheden verwerkt.

Lees meer...

Hoe organiseer je een kinderfeestje thuis

Het organiseren van een kinderfeestje is altijd een klus waar u vooral op tijd mee moet beginnen. Maar zeker wanneer u het voor het eerst doet, kan dit overkomen als een uitdaging. En al helemaal wanneer u een kinderfeestje thuis wilt houden. Daarom geven wij hieronder een stappenplan voor het organiseren van een kinderfeestje thuis.

Lees meer...

Spannende locatie voor een kinderfeestje

De feestjes van 4tot12 zijn te vieren op elke gewenste locatie. Dit kan gewoon in uw eigen buurt zijn, maar het kan ook erg leuk en spannend zijn om het feestje te vieren op een plek die bij het gekozen thema past. Daarom hebben wij een aantal locaties voor u uitgezocht die de speurtocht net dat beetje extra geven.

Lees meer...

Leuke activiteiten in het bos

Kinderen spelen graag buiten, of het nou mooi of slecht weer is. Het is dus ideaal om een kinderfeestje buiten in de natuur te vieren. Onze speurtocht Boswachter Bas sluit hier perfect op aan. Zijn de kinderen na de speurtocht nog niet uitgespeeld? Kies dan uit deze leuke activiteiten om het feestje helemaal af te maken.

Lees meer...

Halloween kinderfeestje

Het is bijna tijd voor Halloween en misschien is uw kind wel rond die tijd jarig. Hoe leuk is het dan om een Halloween feestje te geven? Er zijn veel verschillende Halloween activiteiten die u kunt doen en het aanbod aan decoratie is eindeloos.

Lees meer...

Win een gratis kinderfeestje

Aan het einde van de kinderfeestjes voor 4 t/m 6 jaar kunnen de kinderen met behulp van lintjes op zoek naar een schatkist in het thema van het feestje. De schatkist wordt als kartonnen bouwplaat bij het pakket geleverd. Nu kunt u ook een blanco schatkistje in kleiner formaat downloaden voor kinderen om zelf in te kleuren. Met deze mooie creatie kunt u een gratis kinderfeestje winnen.

Lees meer...

5 keer een leuke traktatie voor het uitdelen

Een leuke schooltraktatie kan best een uitdaging zijn. Eerder schreven we al over de discussie gezond versus ongezond. Maar het oog wil ook wat: daarom willen we natuurlijk dat de traktatie er ook leuk uitziet! Wij hebben een aantal makkelijke en snelle ideeën verzameld om een toffe traktatie in elkaar te kunnen zetten.

Lees meer...

Kinderfeestjes cadeautjes uitpakken

Tijdens een kinderfeestje komt natuurlijk het moment dat de cadeautjes worden uitgepakt. Voor de jarige is dit hartstikke leuk, maar de rest van de groep zit maar een beetje toe te kijken. Dat kan veel leuker! Door er een leuk spelletje van te maken, betrek je de andere kinderen er ook bij.

Lees meer...

Sparen voor een cadeautje voor de verjaardag van een vriendje

Op het schoolplein wil er nog wel eens discussie ontstaan over bedragen die worden uitgegeven aan cadeautjes. De ene ouder vindt 5 euro zat voor een cadeautje, de ander geeft misschien wel 25 euro uit. Dit is voor iedereen anders, en er spelen vaak meerdere dingen mee in deze overweging.

Lees meer...

Gezonde traktatie voor een kinderfeestje

Scholen willen niet verantwoordelijk zijn voor kinderen die grote hoeveelheden suiker naar binnen werken. Daarom zijn er op veel scholen strengere richtlijnen voor traktaties ingevoerd. Op de ene school wordt gezond trakteren slechts gestimuleerd, op de andere school zijn ongezonde traktaties zelfs verboden.

Lees meer...

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form