Kinderfeestje blog

10 heksenfilms voor een heksen kinderfeestje

Een leuke film kijken is een makkelijke manier om de kinderen in de gewenste sfeer te krijgen voor een kinderfeestje. Na een leuke paardenfilm hebben de kinderen ongetwijfeld zin om de spannende speurtocht Helen en Hero (7 t/m 9 jaar) of Hero en Helen (10 t/m 12 jaar) te gaan doen! Wij zetten een aantal paardenfilms voor u op een rij.Black Beauty paardenfilm voor paardenfeestje

Black Beauty

Een echte klassieker uit de jaren ’90 is Black Beauty. Het verhaal van deze film wordt verteld door Black Beauty zelf, een zwart paard met een witte bles dat leeft in Victoriaans Engeland. In de film redt Black Beauty op heldhaftige wijze het leven van zijn vriendelijke eigenaar wanneer er een heftige storm woedt. Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt 88 minuten.

Paardenfilm Spirit

Spirit

Deze animatiefilm van Dreamworks uit 2002 gaat over Spirit, een mustanghengst die een kudde paarden leidt in het Wilde Westen. Spirit ontdekt voor het eerst mensen en wordt meermaals gevangengenomen. In de film wordt getoond hoe Spirit zich telkens uit lastige situaties worstelt. Zal hij uiteindelijk van zijn vrijheid kunnen genieten? Deze spannende film is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en heeft een speelduur van 1 uur en 26 minuten.

Dreamer film over paarden leuk tijdens een paardenfeestje

Dreamer

In deze film wordt verteld over Ben Crane, een voormalig succesvolle renpaardenfokker die nu gedwongen als paardentrainer werkt. Zijn dochtertje Cale is gek op de paarden en gaat mee naar de renbaan. Daar breekt het jonge paard Soñador haar been door een ongelukkige val. De baas van Ben wil het paard laten afmaken, maar Ben en Cale zetten alles op alles om het paard nog een kans te geven. Dreamer heeft een speelduur van 106 minuten en is geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.

Film over paard Stormwind

Stormwind

De jonge Mika zakt voor haar examen en wordt door haar ouders naar haar strenge oma gestuurd, die eigenaar is van paardenstallen. Het is de bedoeling dat ze de hele zomer gaat leren voor haar examens, maar in plaats daarvan ontwikkelt ze een diepe band met het paard Stormwind. Helaas komt de stal in financiële problemen, waardoor het erop lijkt dat Stormwind verkocht zal worden aan een slager. Mika en de staljongen Sam bedenken een plan om Stormwind te redden. Deze film duurt 101 minuten en is geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Film De Paardenzomer

De paardenzomer

Deze avonturenfilm gaat over Kathy, een jong meisje dat op paardenkamp gaat en daar Stacy en Lisa ontmoet. Stacy is knap en populair, maar gemeen. Lisa is grappig en lief, maar niet zo populair als Stacy. Omdat Kathy een natuurtalent blijkt te zijn wordt ze populair onder de meiden en dreigt ze Lisa te vergeten. Pas wanneer ze ruzie krijgt met Stacy, ontdekt ze de betekenis van ware vriendschap. De speelduur is 1 uur en 36 minuten en de film is geschikt voor alle leeftijden.

My little pony the movie

My Little Pony: The Movie

Al sinds de jaren ’80 worden de pastelkleurige paardjes van het merk My Little Pony verkocht. Na verschillende films en series over de pony’s verscheen in 2017 “My Little Pony: The Movie”. In deze film gaan zes pony’s op reis voorbij Equestria, waar ze nieuwe vrienden ontmoeten en allerlei spannende gebeurtenissen meemaken. Ze hebben de magie van vriendschap nodig om hun thuisstad Ponyville te redden van een nieuwe, duistere kracht. De film duurt 1 uur en 39 minuten en is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Barbie en haar zusjes in een ponyavontuur

Barbie en haar zusjes in een ponyavontuur

In deze film volg je Barbie en haar zusjes naar de Zwitserse Alpen. Ze gaan hier naar een rijschool voor een zomer vol plezier en avontuur. Barbie wil graag een paard meenemen naar Malibu, Chelsea wil grote paarden berijden en Stacie wil laten zien dat ze talent heeft als ruiter. Skipper is meer bezig met schrijven dan dat ze zich daadwerkelijk in de natuur vermaakt. Dan ontdekt Barbie een mysterieus wild paard in de Zwitserse bossen… Deze film duurt 71 minuten en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Penny's shadow

Penny’s Shadow

De zestienjarige Lisa heeft een bijzondere band met paarden. Samen met haar pony Rakker, haar zusje Tess en haar moeder gaat ze op vakantie naar Ameland. Daar ontmoet ze Kai, die door een heftig ongeluk met het paard Shadow zijn moeder is verloren. Lisa neemt het op zich om Shadow over zijn trauma heen te helpen en gaat hem in het geheim trainen. Zal het haar lukken om haar omgeving ervan te overtuigen dat Shadow niet gevaarlijk is? Penny’s Shadow is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt 104 minuten.

Paardenfilm Whitestar

Whitestar

Megan heeft de droom om een succesvolle dressuurrijder te worden. Daarom werkt ze in de zomer, samen met Julia en Eddy, bij de stal van paardenhandelaar Alex. Ze ontmoet hier het paard Whitestar, dat volgens Alex onhandelbaar en lastig is. Megan bouwt een bijzondere band met het paard op en ontdekt dat hij speciale talenten heeft. Lukt het Megan om het paard van zijn ondergang te redden? Deze film duurt 82 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Bibi en Tina een paardenfilm leuk tijdens een kinderfeestje

Bibi & Tina

Dit is oorspronkelijk een Duitse familiefilm, gebaseerd op de kinderserie De avonturen van Bibi en Tina. Deze twee beste vriendinnen brengen de zomervakantie door op de manege van Tina’s ouders. Maar met Bibi is iets bijzonders: zij is namelijk een heks. Tijdens deze zomer lopen ze tegen allerlei problemen aan. Zo probeert de mooie Sophia Tina’s vriendje Alexander van haar af te pakken en dreigt het veulen Sokrates gekocht te worden door een slinkse zakenman met snode plannen. Bibi & Tina is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt 1 uur en 41 minuten.


Lees andere artikelen

Vind ons op social media


Facebook logo Twitter logo Instagram logo

Bezoek ons

Staverenstraat 19-9
7418CL Deventer

Contact

Algemeen:088-4080808
Administratie:088-4080809
Marketing:088-4080810
info@4tot12.com
Kvk: 34225604
 

Bezoek ons

4tot12 ®
Staverenstraat19-9
7418CL Deventer

Contact

Tel:088-4080808
info@4tot12.com

kvk: 34225604