Disclaimer

Voorwaarden

Op alle producten en aanbiedingen via de site van 4tot12 Kinderfeestjes zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn via onze website te lezen. 4tot12 Kinderfeestjes behoudt zich het recht voor, de voorwaarden te wijzigen.

Juistheid van gegevens

De grootste aandacht en zorg wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens. 4tot12 Kinderfeestjes hecht veel waarde aan de actualiteit en de betrouwbaarheid van de informatie. 4tot12 Kinderfeestjes kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typefouten binden 4tot12 Kinderfeestjes niet. Prijswijzigingen voorbehouden. Op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Websites van derden

De website van 4tot12 Kinderfeestjes kan tevens links bevatten naar websites van derden. 4tot12 Kinderfeestjes is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze verbonden sites.

Onderlinge verwijzingen

Linken en verwijzen naar pagina’s van de 4tot12 Kinderfeestjes site mag altijd. Het web bestaat tenslotte onder andere bij de gratie van onderlinge verwijzingen. 4tot12 Kinderfeestjes stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Copyright

De site van 4tot12 Kinderfeestjes is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van 4tot12 Kinderfeestjes is verkregen.

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form