Kinderfeestje reviews

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


Denise Klop-van Ballegooijen: Geslaagde speurtocht!

Geslaagde speurtocht! Mama dacht het te makkelijk verstopt te hebben? maar de dames moesten toch goed zoeken?

Bedankt voor jullie goed samengesteld pakket!
(De kaarten heb ik gelamineerd en de enveloppen in een insteekhoesje gedaan. Het regende tijdens het uitzetten van de speurtocht. Gelukkig was het tijdens het zoeken droog.)

Speurtocht Gijsbert's Geheim voor 10 t/m 12 jaar.





11/07/20
Suzan Peeters-van Roy: Toverfeestje van Lonneke
Heel gezellig Magische Merel toverfeestje gehad van Lonneke. Toverstokjes geknutseld, leuke speurtocht gehad met Magische opdrachten en zelf toverdrank gemaakt. De meiden hebben er van genoten!

27/01/20
Linea Wilbrink‎: Genoten van Magische Merel
Genoten van het Magische Merel feestje. Ze vonden het spannend en de aandacht bleef er bij. Wij hadden het op een dag dat er markt was. Bij de tassenkraam iets in een tas verstopt. Ook de oliebollenkraam deed mee. Dat zorgde voor mooie break.

20/12/19
Carin De Haan-Alkema‎ : Gezellige middag met Helen & Hero!
Wat hebben we weer een gezellige middag gehad met de speurtocht helen en Hero! De meiden vonden het super leuk! We hadden prachtig weer waardoor we lekker lang buiten konden speuren. Bedankt!!!

16/12/19
Anita Gorter: Groot succes!
Vandaag de speurtocht Piraat Paco gespeeld met mijn dochter Tess en haar vriendjes en vriendinnetjes. Was een groot succes!!

19/11/19
Petra Arends: Een echte aanrader!
Afgelopen zaterdag het verjaardagsfeestje gevierd van mijn zoon en zijn vriendje. We hebben gekozen voor het spel duistere devilot. Na ontvangst van het spel begon onze creatieve uitspattingen ook te werken en hebben we het gecombineerd met Halloween waardoor het nog spannender werd. Het werd een groot succes. De kinderen ging moe maar voldaan weer terug naar huis. Heel veel leuke reacties via de ouders mogen ontvangen. 4tot 12 bedankt voor dit mooie spel een echte aanrader.

31/10/19
Laura Wattel-de Vries: Ons eerste kinderfeestje was een succes!
Ons eerste kinderfeestje was een succes! Prinses IJsa geholpen haar zus te bevrijden!

08/07/19
Bernice Valk Postma: 8 enthousiaste meiden
Magische merel feestje# 8 enthousiaste meiden# veel lol# spanning# geslaagd feestje ?

26/06/19
Kim Westenberg: Super leuk!
De speurtocht was super leuk! En we hebben de oplossing voor de sleutel gevonden ? #4Tot12KinderFeestjes

15/06/19
Tamara van Leersum-Gortenmulder: Eén grote magische ervaring
Het heksenfeestje was geweldig! Eén grote magische ervaring en volgens de meisjes één van de leukste feestjes ooit! Ook wij als ouders hebben genoten en het feestje extra aangekleed met spinnenwebben en ‘heksenwijn’. We waren ook erg onder de indruk van de kwaliteit van het speurtochtpakket. Grote complimenten daarvoor!

15/06/19
 
Powered by Phoca Guestbook

Vind ons op social media


Facebook logo Twitter logo Instagram logo

Login Form