Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


Laura Wattel-de Vries: Ons eerste kinderfeestje was een succes!
Ons eerste kinderfeestje was een succes! Prinses IJsa geholpen haar zus te bevrijden!

08/07/19
Bernice Valk Postma: 8 enthousiaste meiden
Magische merel feestje# 8 enthousiaste meiden# veel lol# spanning# geslaagd feestje ?

26/06/19
Kim Westenberg: Super leuk!
De speurtocht was super leuk! En we hebben de oplossing voor de sleutel gevonden ? #4Tot12KinderFeestjes

15/06/19
Tamara van Leersum-Gortenmulder: Eén grote magische ervaring
Het heksenfeestje was geweldig! Eén grote magische ervaring en volgens de meisjes één van de leukste feestjes ooit! Ook wij als ouders hebben genoten en het feestje extra aangekleed met spinnenwebben en ‘heksenwijn’. We waren ook erg onder de indruk van de kwaliteit van het speurtochtpakket. Grote complimenten daarvoor!

15/06/19
Gerdien Cornelis-van Olphen: De manege gered!
Onze meisjes hebben vandaag de manege gered ? het was een super leuke speurtocht ???

14/06/19
Christine Roosenburg: Mam.. is het echt?
Feestje van onze dochter met haar vriendinnetje was zeer geslaagd.. super enthousiast hebben ze gezocht naar aanwijzingen om de paarden te redden.. Toen we klaar waren vroeg onze dochter 'mam..is het echt'? Ze zaten helemaal in hun rol.. Bedankt voor de goede organisatie..krijgt waar voor je geld!

05/06/19
Yvonne Willems-Poos: De kinderen vonden het fantastisch
Wat zijn wij blij dat we hier het kinderfeestje voor onze dochter besteld hebben! We hadden eerst wat twijfels tussen twee speurtochten. Daarom hadden we gemaild en we kregen heel snel een mail terug met duidelijke antwoorden. Wat heeft onze dochter Benthe (en wijzelf ook) genoten van haar feestje! Wij hadden uiteindelijk de speurtocht van Boswachter Bas besteld en de kinderen waren ontzettend enthousiast en hebben actief meegezocht om Bas te helpen! Omdat het weer niet meewerkte, hebben we besloten om de speurtocht in ons huis uit te zetten. We hadden het feestje ook kosteloos mogen verplaatsen, maar dit ging ook prima. De kinderen vonden het fantastisch: de filmpjes, puzzelstukjes zoeken, de schatkist zoeken; het was helemaal super! Op de foto zie je de kinderen de puzzelstukjes bij elkaar passen.

08/05/19
Eva Eyckmans: Piratenfeestje
De piraten hebben de schat gevonden! Wat een leuke zoektocht hebben we gehad!!

31/01/19
Randy Nicolai: Topfeestje!
Wat een topfeestje met Helen en Hero en onze Milan met zn vrienden! #topfeestje #aanrader#toplocatietopweer #helenenheroenalleanderenbedankt

20/01/19
Eric en Brigitte Jansen: Fantastisch!
Onze prinses die 5 jaar wordt heeft een leuk feestje gehad, waarbij de route langs een heus kasteel ging! De dametjes vonden het fantastisch, vooral het zingen van het prinsessenlied!

26/11/18
 
Powered by Phoca Guestbook


-- Geen artikelen --

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form