Gratis downloads

Voor het lezen van de tips en het downloaden van de extra's van een kinderfeestje, dient u dit feestje besteld te hebben. Wanneer u het pakket heeft ontvangen, verschijnt er aan de rechterkant van deze pagina een menu waarmee u de tips en downloads voor het door u gekozen feestje kunt bekijken. Deze tips zijn dus alleen zichtbaar als u het product heeft besteld en ontvangen. Bent u reeds geregistreerd als klant en heeft u het pakket ontvangen? Dan kunt u inloggen via de login knop onderaan de pagina (aan de rechterkant). Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de tips en downloads.

Wij proberen zoveel mogelijk voor alle feestjes tips voor traktaties en downloads beschikbaar te stellen. U kunt de tips van het geboekte feestje bekijken na het inloggen op de website.

Op de tips pagina van de kinderfeestjes kunt u onder andere een cupcakewrapper downloaden. Hier ziet u de cupcakewrapper van Magische Merel.

Ook de schatkist van Piraat Paco kunt u in het klein downloaden. De kinderen kunnen het feestje dan starten of eindigen met een knutselmoment en hun eigen schatkist in elkaar knutselen.

Een wikkel voor een flesje of beker. Vooral handig op hele warme dagen. De wikkel hierboven is van het feestje Duistere Devilot voor 10 t/m 12 jaar.

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form