• kinderfeestje01.jpg
 • kinderfeestje01a.jpg
 • kinderfeestje03.jpg
 • kinderfeestje03a.jpg
 • kinderfeestje04.jpg
 • kinderfeestje05.jpg
 • kinderfeestje06.jpg
 • kinderfeestje07.jpg
 • kinderfeestje08.jpg
 • kinderfeestje08a.jpg
 • kinderfeestje09.jpg
 • kinderfeestje10.jpg
 • kinderfeestje11.jpg
 • kinderfeestje12.jpg
 • kinderfeestje01.jpg
 • kinderfeestje01a.jpg
 • kinderfeestje03.jpg
 • kinderfeestje03a.jpg
 • kinderfeestje04.jpg
 • kinderfeestje05.jpg
 • kinderfeestje06.jpg
 • kinderfeestje07.jpg
 • kinderfeestje08.jpg
 • kinderfeestje08a.jpg
 • kinderfeestje09.jpg
 • kinderfeestje10.jpg
 • kinderfeestje11.jpg
 • kinderfeestje12.jpg

Kinderfeestjes 7 t/m 9 jaar

Het kinderfeestje start met het bekijken van een video-oproep van een hoofdpersonage. In de video worden de kinderen gevraagd te helpen met het oplossen van een groot probleem of mysterie. Klik hieronder op de knop informatie voor meer uitleg.

Feestjes

Bekijk hieronder de feestjes voor kinderen van 7 t/m 9 jaar.

Informatie

Voor het oplossen van het mysterie ontvangt ieder kind een eigen handboekje en een persoonlijke taak om discussies te voorkomen. Buiten gaan zij op zoek naar gekleurde enveloppen met aanwijzingen en opdrachten. Met behulp van de plattegrond en de handboekjes worden de aanwijzingen gevolgd en opdrachten volbracht. Aan het einde van de zoektocht wordt de oplossing ingevuld op de speciale website, waarna de kinderen live de ontknoping te zien krijgen. Dit kan tevens met een iPad.

Elk pakket bevat alle benodigdheden zoals een tas, de routekaarten, handboekjes, opdrachten en de uitnodigingen voor het kinderfeestje. Ook bevat elk pakket materialen voor het aankleden van het feestje en materialen voor de uitdeelzakjes/cadeautjes. Onder elk feestje kunt u een uitgebreide omschrijving lezen en foto’s bekijken. Kijk onder de tabs voor meer informatie.

Prijs

€ 69,50 voor groepen t/m 10 deelnemers.
€ 5,00 per extra deelnemers.

Duur

2 tot 2,5 uur. Naar wens uit te breiden of in te korten.

Locatie

Voornamelijk buiten - Bij u thuis of op een door u gekozen locatie.

Beschikbaarheid

Maandag t/m zondag, op elk gewenst tijdstip. U bestelt het feestje voor een door u gekozen datum en tijdstip.

Benodigdheden

Computer (of iPad) met internet. Internet is slechts noodzakelijk voor de start en einde van de speurtocht.

Hoe werkt het?

Kinderen kijken naar de plattegrond voor de speurtocht

Voorbereiding

U ontvangt het kinderfeestjepakket met alle materialen voor het kinderfeestje. Ter voorbereiding print u een plattegrond van de omgeving waar u de speurtocht wenst uit te zetten. Hierna verstopt u de tien gekleurde enveloppen op de route. Met de meegeleverde symbolen-stickertjes kunt u op de plattegrond aangeven waar de envelopjes zijn verstopt. De voorbereiding duurt ongeveer 1½ uur.

Kinderen bekijken samen de video voor de speurtocht

Start kinderfeestje

Op de dag van het feestje starten de kinderen met het bekijken van de onlinevideo. Hierin wordt door de hoofdpersoon uitgelegd wat het mysterie is dat de kinderen gaan oplossen. De video en de websites kunnen ook op een iPad bekeken worden.

Een meisje kijkt in het handboek voor de speurtocht

Handboeken en taken

Na het bekijken van de video worden de handboekjes en taakkaartjes verdeeld. Door het verdelen van de taken kan ruzie tijdens het kinderfeestje worden voorkomen. De kinderen kunnen in het handboekje onder andere hun naam schrijven en een pasfoto plakken. Het boekje is voorzien van informatie dat de kinderen tijdens de speurtocht nodig hebben.

Kinderen rennen op zoek naar een opdracht voor de speurtocht

Het spel

Op de speciale website krijgen de kinderen het symbool van het eerste envelopje dat zij moeten gaan zoeken. Hierna gaan de kinderen met de plattegrond buiten op zoek naar dit envelopje. Buiten hebben de kinderen geen internet nodig.

Kinderen kijken samen naar een opdracht voor de speurtocht

Opdrachten

In de enveloppen staan opdrachten. Elke opdracht is met goed speurwerk en het handboekje op te lossen. Maar er zijn onderweg ook extra aanwijzingen verstopt die zij nodig hebben om het mysterie tot een goed einde te kunnen brengen.

Kinderen bekijken de website voor het invullen van de oplossing van de speurtocht

Oplossing

Met het vinden van elk envelopje verzamelen de kinderen aanwijzingen waarmee zij het mysterie op kunnen lossen. Op de eindwebsite geven zij deze aanwijzingen door, waarna zij de ontknoping te zien krijgen. Tevens krijgen zij de melding dat er een leuke beloning voor ze klaarligt.

Vragen

Vooraf aan het spel beslist u waar u de speurtocht wenst uit te zetten. U print van deze omgeving een plattegrond via bijvoorbeeld Google Maps. Op de route verstopt u de gekleurde envelopjes en op de plattegrond geeft u met de meegeleverde stickertjes de locaties van de envelopjes aan. De voorbereiding duurt maximaal 1,5 uur.

Een kinderfeestje kan 24 uur per dag 365 dagen per jaar plaatsvinden. U ontvangt van ons automatisch de inloggegevens voor de websites van het kinderfeestje. Mocht u het kinderfeestje willen verplaatsen, laat ons dit dan weten, dan ontvangt u nieuwe gegevens.

Nee hoor dit is geen enkel probleem. Wanneer u de instructies voor ouders vooraf leest en de website, volgens de instructies, op uw computer of tablet test, kunt u zonder problemen het kinderfeestje doen.

Voor een kinderfeestje heeft u een computer of tablet met internetverbinding nodig. Een mobiele telefoon is hiervoor niet voldoende. Het scherm is te klein voor het weergeven van de video.

Bij het pakket zit een aparte envelop met uitgebreide instructies voor de ouders/begeleiders. Tevens ontvangt u een overzicht met de oplossingen voor het kinderfeestje. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact opnemen.

Nee, dit is niet nodig. De kinderen zullen bij de start van het kinderfeestje inloggen op een website. Dit kan ook op een tablet of iPad. Hierna gaan zij naar buiten op zoek naar de enveloppen. Gedurende deze zoektocht hebben zij geen internet nodig. Aan het einde van het kinderfeestje hebben zij wel weer internet nodig om de oplossing op een website in te vullen. Ook dit kan weer op een tablet of iPad.

Met kinderen kan het nu eenmaal anders lopen dan gepland, daarom kunt u een gepland kinderfeestje altijd verplaatsen, mits u op de dag van het geplande kinderfeestje geen gebruik heeft gemaakt van de websites. Wanneer u bijvoorbeeld voor een zaterdag een feestje heeft gepland en de jarige is op de dag zelf ziek, dan kunt u een e-mail sturen naar info@4tot12.com om dit door te geven. U kunt op een later moment een nieuwe datum aan ons doorgeven. U ontvangt dan nieuwe inloggegevens voor de websites.

Wanneer u op de dag van het kinderfeestje inlogt op de websites, kunt u het feestje niet meer achteraf verplaatsen. Wij gaan er dan vanuit dat u gebruik heeft gemaakt van het kinderfeestje.

De kinderfeestjes vinden bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaats. Dit kan in heel Nederland en België. Voor het kinderfeestje dient u wel te beschikken over een computer, tablet of ipad met internetverbinding.

Het kinderfeestje kan inderdaad met een iPad gespeeld worden. Een smartphone raden wij af aangezien het scherm te klein is voor alle kinderen om mee te kijken. Houdt u er wel rekening mee dat het laden van het filmpje via een mobiel netwerk kostbaar kan zijn en langer kan duren. Wij raden aan om altijd gebruik te maken van een verbinding via wifi. U kunt de verbinding op de dag zelf testen op uw apparaat. Tevens ontvangt u van ons een testwebsite waarmee u het gebruik kunt testen op diverse apparaten. Dit kan al getest worden vanaf het moment dat u het pakket in huis heeft.

De kinderen gaan inderdaad als groep op pad. Elk kind ontvangt een eigen taakkaart. Dankzij de taakkaarten worden discussies voorkomen en hebben de kinderen elkaar tijdens het kinderfeestje nodig.

Vind ons op social media


Facebook logo Twitter logo Instagram logo

Bezoek ons

Staverenstraat 19-9
7418CL Deventer

Contact

Algemeen:088-4080808
Administratie:088-4080809
Marketing:088-4080810
info@4tot12.com
Kvk: 34225604
 

Bezoek ons

4tot12 ®
Staverenstraat19-9
7418CL Deventer

Contact

Tel:088-4080808
info@4tot12.com

kvk: 34225604