Kinderfeestje blog

Halloween kinderfeestje

Het is bijna tijd voor Halloween en misschien is uw kind wel rond die tijd jarig. Hoe leuk is het dan om een Halloween feestje te geven? Er zijn veel verschillende Halloween activiteiten die u kunt doen en het aanbod aan decoratie is eindeloos.

Activiteiten

De activiteit die het meeste bij Halloween wordt geassocieerd is uiteraard pompoenen uithollen. Kijk vooraf een aantal video’s met instructies, zodat u voorbereid bent. Elk kind kan zijn eigen pompoen uithollen en later mee naar huis nemen. Wat ook erg spannend is voor kinderen is grabbelen in slijm. Stop een voorwerp in het slijm, bij voorkeur iets wat ze laat schrikken, zoals een nep insect of een kiwi. Laat alle kinderen raden wat ze voelen. Bij behoefte aan een langere activiteit is de speurtocht van 4tot12 over Magische Merel of Magische Max uitstekend. De speurtocht duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Tijdens deze speurtocht leggen de kinderen een tovenaarstest af waarbij ze leren toveren. Meer informatie kunt u vinden op de pagina van Magische Merel en Magische Max.

Eten en drinken

Op het gebied van eten en drinken kunt u helemaal losgaan met het thema Halloween. Op Pinterest zijn hier honderden ideeën voor te vinden, neem daar dus zeker een kijkje. Maak bijvoorbeeld cupcakes met vleermuizen of pompoenen. Groene ranja doet het ook altijd goed. Om het extra leuk te maken kunt u ook Halloween borden, bekers en servetten kopen.

Versiering

Ook op het gebied van versiering zijn er veel verschillende opties. Zet bijvoorbeeld wat kleine pompoenen bij elkaar, zorg voor wat spinnenwebben en blaas wat ballonnen op. De sfeer komt er natuurlijk niet in als het erg licht is, dus maak het donker door alleen wat kleine lichtjes aan te doen. Behoefte aan nog meer ideeën? Check dan ook zeker Pinterest voor suggesties.

Verkleden

Om het helemaal af te maken moeten de kinderen natuurlijk spannend verkleed zijn. U kunt ervoor kiezen om de kinderen zelf een outfit te laten meenemen, maar niet iedereen heeft iets thuisliggen. In dit geval kunt u met een aantal kleine, niet al te dure accessoires, zorgen dat de kinderen er leuk uit zien. Denk aan hoedjes en andere kleine accessoires. Ook is het schminken van de kinderen een leuke optie.


Lees andere artikelen

Vind ons op social media


Facebook logo Twitter logo Instagram logo

Bezoek ons

Staverenstraat 19-9
7418CL Deventer

Contact

Algemeen:088-4080808
Administratie:088-4080809
Marketing:088-4080810
info@4tot12.com
Kvk: 34225604
 

Bezoek ons

4tot12 ®
Staverenstraat19-9
7418CL Deventer

Contact

Tel:088-4080808
info@4tot12.com

kvk: 34225604