Spannend kinderfeestje thuis

Tijdens de speurtocht Gijsbert’s Geheim kunt u ervoor kiezen om een extra persoon in te zetten als iemand van de bende die op zoek is naar de verborgen schat. Om het kinderfeestje nog spannender te maken, kan de verdachte persoon de kinderen tijdens de speurtocht zogenaamd in de gaten houden. Hiervoor hebben wij een aantal mogelijkheden verwerkt.

Indien u graag een extra persoon tijdens het kinderfeestje wenst in te zetten, die de kinderen zogenaamd in de gaten houdt, adviseren wij iemand in te zetten die de kinderen bij voorkeur niet kennen. Wanneer de kinderen de verdachte persoon kennen, neemt het realisme en de spanning af. Mocht u er toch voor kiezen een bekende in te zetten, raden wij aan om deze persoon zo te vermommen dat hij/zij onherkenbaar is voor de kinderen. Vraag de persoon ook om iets opvallends aan te trekken. Zorg ervoor dat dit bij oudere kinderen niet te overdreven opvallend is.

Vraag deze persoon om meerdere keren langs te lopen of bijvoorbeeld van een afstand de kinderen in de gaten te houden. In het pakket zitten ook briefjes die u in de buurt op kunt hangen. Hierop schrijft u een boodschap aan de kinderen, zogenaamd vanuit een bendelid. U kunt bijvoorbeeld vragen om de persoon een keer langs te laten rennen en bijvoorbeeld een van de briefjes te laten vallen terwijl hij/zij wegrent.Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form