Een jongen vindt tijdens het feestje een aanwijzing

De envelopjes moeten volledig buiten het zicht verstopt worden. We willen natuurlijk niet dat een voorbijganger het envelopje meeneemt. Mocht dit wel gebeuren, heeft u in het pakket een overzicht ontvangen waarop alle opdrachten staan weergegeven. U kunt deze aan een persoon geven die de kinderen kunnen bellen om te vragen wat in het envelopje heeft gestaan. Maar het is natuurlijk leuker als de kinderen de envelopjes gewoon kunnen vinden.

De envelopjes kunt u bijvoorbeeld in een heg of onder een bankje verstoppen. Ook onder een prullenbak kan het envelopje onzichtbaar verstopt worden. Kinderen vinden het nog leuker als zij het envelopje bij iemand moeten ophalen. Hangt de kaart met het symbool op de voordeur van iemand die zij niet kennen, is het natuurlijk heel spannend als zij moeten aanbellen om het envelopje te kunnen bemachtigen. Ook in een winkel kan een envelopje prima verstopt worden. Of geef het envelopje aan een medewerker die het envelopje pas overhandigt als de kinderen een bepaalde zin hebben uitgesproken.

Terug naar de blog


Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form