Een moeder is het kinderfeestje aan het voorbereiden

Voor het plannen van het feestje dient u een aantal zaken voor te bereiden. U kunt rekenen op een voorbereidingstijd van ongeveer 1,5 uur.

Route uitzetten

Wanneer u de route uitzet, verstopt u conform een symboolvolgorde de envelopjes. Het envelopje wordt uit het zicht verstopt om te voorkomen dat een voorbijganger het envelopje ziet en meeneemt. In de buurt van elk envelopje hangt u de bijbehorende kaart. Hierdoor weten de kinderen waar ze ongeveer moeten zoeken naar het envelopje.

Plattegrond

Vooraf print u een plattegrond van de omgeving waar u de speurtocht wenst uit te zetten. Met het meegeleverde carbonpapier trekt u de route over op de kaart die tevens in het pakket zit. Vervolgens plakt u de symboolstickertjes op de kaart om aan te geven waar elk envelopje verstopt ligt.

7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar

Bij deze spellen is het mogelijk dat er aanvullende materialen in het pakket zitten die tevens op de route verstopt dienen te worden. Dit wordt dan toegelicht in de meegeleverde instructiebrief.

Terug naar de blog


Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form