Veelgestelde vragen - Benodigdheden

Hebben wij ook buiten internet of een computer nodig?

Nee, dit is niet nodig. Het is bij de spellen voor 4 t/m 6 jaar wel handig als u over een smartphone kunt beschikken om tijdens de route het liedje te beluisteren.

De kinderen zullen bij de start van het spel inloggen op een website. Dit kan ook op een tablet of iPad. Hierna gaan zij naar buiten op zoek naar de enveloppen. Gedurende deze zoektocht hebben zij geen internet nodig. Aan het einde van het spel hebben zij wel weer internet nodig om de oplossing op een website in te vullen. Ook dit kan weer op een tablet of iPad.

Hebben wij een telefoon nodig tijdens het spel?

Nee, dit is niet noodzakelijk. U ontvangt van ons wel een overzicht met alle oplossingen. Mocht er tijdens de route een envelopje zoek zijn geraakt, is het voor de kinderen leuker als u een ander persoon de oplossingen heeft gegeven en de kinderen gedurende de route kunnen bellen met deze persoon. In het pakket zit een taakoverzicht waarop het telefoonnummer van deze persoon genoteerd kan worden. Dit is echter niet noodzakelijk, u kunt zelf uiteraard ook met de kinderen meelopen en de oplossingen meenemen.

Kan het spel met een iPad of smartphone gespeeld worden?

Het spel kan inderdaad met een iPad gespeeld worden. Een smartphone raden wij af aangezien het scherm te klein is voor alle kinderen om mee te kijken.

Houdt u er wel rekening mee dat het laden van het filmpje via een mobiel netwerk kostbaar kan zijn en langer kan duren. Wij raden aan om altijd gebruik te maken van een verbinding via wifi. U kunt de verbinding op de dag zelf testen op uw apparaat. Tevens ontvangt u van ons een testwebsite waarmee u het gebruik kunt testen op diverse apparaten. Dit kan al getest worden vanaf het moment dat u het pakket in huis heeft.

Kan het spel ook 's avonds/in het donker plaatsvinden?

Dit is geen enkel probleem. U beslist wanneer u het spel gaat spelen. U ontvangt van ons inloggegevens voor de websites van het spel. Deze zijn de gehele dag geldig. U kunt dus ook in de avond het spel spelen.
Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form