Gijsberts Geheim

gijsbert_348657934
gijsbert_348657934tas_posterdagboekcodewiel_427658340schatkaart_1834018742kaarten_buitenkaarten_308853729uitnodiging_1709336551taakkaarten_369112012
PRIJS € 69,50 voor groepen t/m 10 deelnemers. DUUR 2,5 tot 3 uur. Naar wens in te korten of te verlengen. VERHAALLIJN De opa van Babs heeft vlak voordat hij is overleden een brief geschreven. Hierin schrijft hij dat hij vroeger diamantenrover was en een belangrijke buit voor haar h ...Lees meer

Deelnemers

*
*

€ 69,50 per groep EUR

PRIJS
€ 69,50 voor groepen t/m 10 deelnemers.

DUUR

2,5 tot 3 uur. Naar wens in te korten of te verlengen.

VERHAALLIJN
De opa van Babs heeft vlak voordat hij is overleden een brief geschreven. Hierin schrijft hij dat hij vroeger diamantenrover was en een belangrijke buit voor haar heeft achtergelaten. Maar hij waarschuwt Babs ook dat een gevaarlijke bende op zoek is naar de buit en het zou zo maar kunnen dat de bende Babs volgt naar de buit. Daarom vraagt Babs aan de kinderen of zij de aanwijzingen van opa Gijsbert willen volgen. Met behulp van zijn geheime dagboek kunnen zij hopelijk de diamanten vinden.

Het standaardpakket van € 69,50 is geschikt voor 10 deelnemers. Voor een extra deelnemer betaalt u € 5,- extra. Het pakket is uit te breiden tot maximaal 15 deelnemers.


ALGEMENE INFORMATIE
De kinderen gaan een avontuur beleven. Zij starten met een online video waarin het hoofdpersonage een oproep doet aan de kinderen om te helpen een probleem of mysterie op te lossen. Bijvoorbeeld het avontuur van Duistere Devilot.

In het kasteel Duistere Devilot zit een jongen opgesloten. Meneer Devilot is slecht ter been en vraagt de kinderen in een persoonlijk filmpje om de oude verborgen aanwijzingen te vinden en de jongen te bevrijden. De kinderen gaan met de plattegrond naar buiten om tien gekleurde enveloppen te zoeken. In elke envelop zit een opdracht. Met het codewiel en het duistere handboek, dat ieder kind ontvangt, kunnen zij de opdrachten volbrengen. Wanneer zij de tien opdrachten hebben volbracht, ontdekken de kinderen de wachtwoorden voor de deuren van het kasteel. Zij vullen dit in op de website en krijgen in een spannend filmpje de ontknoping te zien.

Elk feestje bevat alle benodigdheden, materialen voor het aankleden van het feestje en materialen voor de uitdeelzakjes/cadeautjes. Onder elk feestje kunt u een uitgebreide omschrijving lezen, foto's van het pakket bekijken en het feestje bestellen. Er zijn diverse thema's beschikbaar.

Stap 1 - Voorbereiding

U ontvangt het pakket met alle materialen voor het spel. Ter voorbereiding print u een plattegrond van de omgeving waar u de speurtocht wenst uit te zetten. Hierna verstopt u de tien gekleurde enveloppen op de route. Met de meegeleverde symbolen-stickertjes kunt u op de plattegrond aangeven waar de envelopjes zijn verstopt. De voorbereiding duurt ongeveer 1½ uur.


Stap 2 - Start spel

Op de dag van het feestje starten de kinderen met het bekijken van de onlinevideo. Hierin wordt door de hoofdpersoon uitgelegd wat het mysterie is dat de kinderen gaan oplossen. De video en de websites kunnen ook op een iPad bekeken worden.

Stap 3 - Handboeken en taken

Na het bekijken van de video worden de handboekjes en taakkaartjes verdeeld. Door het verdelen van de taken kan ruzie tijdens het spel worden voorkomen. De kinderen kunnen in het handboekje onder andere hun naam schrijven en een pasfoto plakken. Het boekje is voorzien van informatie dat de kinderen tijdens de speurtocht nodig hebben.
Stap 4 - Het spel

Op de speciale website krijgen de kinderen het symbool van het eerste envelopje dat zij moeten gaan zoeken. Hierna gaan de kinderen met de plattegrond buiten op zoek naar dit envelopje. Buiten hebben de kinderen geen internet nodig.

Stap 5 - Opdrachten

In de enveloppen staan opdrachten. Elke opdracht is met goed speurwerk en het handboek op te lossen. Maar er zijn onderweg ook extra aanwijzingen verstopt die zij nodig hebben om het mysterie tot een goed einde te kunnen brengen.

Stap 6 - Oplossing

Met het vinden van elk envelopje verzamelen de kinderen aanwijzingen waarmee zij het mysterie op kunnen lossen. Op de eindwebsite geven zij deze aanwijzingen door, waarna zij de ontknoping te zien krijgen. Tevens krijgen zij de melding dat er een leuke beloning voor ze klaarligt.

Wat moet ik voorbereiden?

Vooraf aan het spel beslist u waar u de speurtocht wenst uit te zetten. U print van deze omgeving een plattegrond via bijvoorbeeld Google Maps. Op de route verstopt u de gekleurde envelopjes en op de plattegrond geeft u met de meegeleverde stickertjes de locaties van de envelopjes aan. De voorbereiding duurt maximaal 1,5 uur.

Voor wanneer kan ik een spel plannen?

Een spel kan 24 uur per dag 365 dagen per jaar plaatsvinden. U ontvangt van ons automatisch de inloggegevens voor de websites van het spel. Mocht u het spel willen verplaatsen, laat ons dit dan weten, dan ontvangt u nieuwe gegevens.

Ik kan niet goed overweg met de computer, kunnen wij het spel dan niet doen?

Nee hoor dit is geen enkel probleem. Wanneer u de instructies voor ouders vooraf leest en de website, volgens de instructies, op uw computer of tablet test, kunt u zonder problemen het spel doen.

Wat hebben wij nodig om een spel te kunnen spelen?

Voor het spelen van een spel heeft u een computer of tablet met internetverbinding nodig. Een mobiele telefoon is hiervoor niet voldoende. Het scherm is te klein voor het weergeven van de video.

Krijgen de ouders/begeleiders instructies voor het spel?

Bij het pakket zit een aparte envelop met uitgebreide instructies voor de ouders/begeleiders. Tevens ontvangt u een overzicht met de oplossingen voor het spel. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact opnemen.

Hebben wij ook buiten internet nodig?

Nee, dit is niet nodig. Het is bij de spellen voor 4 t/m 6 jaar wel handig als u over een smartphone kunt beschikken om tijdens de route het liedje te beluisteren.

De kinderen zullen bij de start van het spel inloggen op een website. Dit kan ook op een tablet of iPad. Hierna gaan zij naar buiten op zoek naar de enveloppen. Gedurende deze zoektocht hebben zij geen internet nodig. Aan het einde van het spel hebben zij wel weer internet nodig om de oplossing op een website in te vullen. Ook dit kan weer op een tablet of iPad.

Kan een gepland spel ook verplaatst worden?

Met kinderen kan het nu eenmaal anders lopen dan gepland, daarom kunt u een gepland spel altijd verplaatsen, mits u op de dag van het geplande spel geen gebruik heeft gemaakt van de websites. Wanneer u bijvoorbeeld voor een zaterdag een feestje heeft gepland en de jarige is op de dag zelf ziek, dan kunt u een e-mail sturen naar om dit door te geven. U kunt op een later moment een nieuwe datum aan ons doorgeven. U ontvangt dan nieuwe inloggegevens voor de websites.

Wanneer u op de dag van het spel inlogt op de websites, kunt u het feestje niet meer achteraf verplaatsen. Wij gaan er dan vanuit dat u gebruik heeft gemaakt van het spel.

Waar kunnen de spellen plaatsvinden?

De spellen vinden bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaats. Dit kan in heel Nederland en België. Voor het spel dient u wel te beschikken over een computer, tablet of ipad met internetverbinding.

Kan het spel met een iPad of smartphone gespeeld worden?

Het spel kan inderdaad met een iPad gespeeld worden. Een smartphone raden wij af aangezien het scherm te klein is voor alle kinderen om mee te kijken. Houdt u er wel rekening mee dat het laden van het filmpje via een mobiel netwerk kostbaar kan zijn en langer kan duren. Wij raden aan om altijd gebruik te maken van een verbinding via wifi. U kunt de verbinding op de dag zelf testen op uw apparaat. Tevens ontvangt u van ons een testwebsite waarmee u het gebruik kunt testen op diverse apparaten. Dit kan al getest worden vanaf het moment dat u het pakket in huis heeft.

Gaan de kinderen als groep op pad?

De kinderen gaan inderdaad als groep op pad. Elk kind ontvangt een eigen taakkaart. Dankzij de taakkaarten worden discussies voorkomen en hebben de kinderen elkaar tijdens het spel nodig.


Duur : 2,5 tot 3 uur
Locatie : voornamelijk buiten
Benodigdheden : computer (of iPad) met internetverbinding
Extra informatie : buiten hebben de kinderen geen internet nodig.
 
 

 

10 t/m 12 jaar - Inhoud pakket

In het pakket zit alles dat u nodig heeft voor het avontuur. Het pakket bestaat uit:

1 kaart voor het maken van de plattegrond;
1 taakoverzicht (staat niet op de foto);
10 taakkaarten;
10 enveloppen met kaarten die u op de route verstopt;
1 codewiel voor het ontcijferen van codeberichten;
10 kaarten om in de buurt van elk envelopje op te hangen;
10 handboekjes met toebehoren;
10 uitnodigingen met enveloppen (staan niet op de foto);
1 startkaart met envelop en inloggegevens voor de startwebsite;
1 eindkaart met envelop en inloggegevens voor de eindwebsite;
1 poster om op te hangen;
1 katoenen tas met het logo voor het bewaren van de envelopjes op de route;
10 cadeauzakjes om uit te delen;
10 stickers of 10 deurhangers om uit te delen.

Voor de begeleider
1 overzicht met de oplossingen;
1 uitgebreide instructiebrief.

Extra deelnemers
De totaalprijs is € 69,50 voor 10 deelnemers. Voor elke extra deelnemer wordt € 5,00 extra berekend. In totaal kunt u voor maximaal 15 deelnemers bestellen. U ontvangt de volgende extra onderdelen per deelnemer:
1 uitnodiging met envelop;
1 taakkaart (er zijn 10 taken, deze taak wordt dan gedeeld);
1 cadeauzakje;
1 sticker;
1 deurhanger;
1 handboekje.

Bestellen vanuit België
* Wanneer u een bestelling vanuit Nederland plaatst wordt € 3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor zendingen naar België worden de reguliere PostNL verzendkosten van € 11,25 in rekening gebracht.

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om een feestje samen met zijn of haar beste vriend te geven. Uiteraard kan dit bij ons ook. Het maakt de kosten van het feestje ook...

Bij slecht weer

Heeft u een feestje geboekt en het gaat toch plotseling regenen? Bij een beetje motregen is dit natuurlijk geen probleem. De kinderen vinden het over...

Tips en downloads

Voor het extra aankleden van het feestje vindt u op onze downloadspagina diverse toevoegingen welke u kunt downloaden en printen voor het feestje....

Feestje in het donker

Het is ook mogelijk het feestje in het donker te geven. Vooral in de wintermaanden is het al vroeg donker buiten. Dit maakt het spel natuurlijk extra spannend...

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form