Hoe werkt het kinderfeestje?

Hoe werkt een kinderfeestje voor 4 t/m 6 jaar


De speurtocht start met een video op de speciale website. Hierna gaan de kinderen op pad om de speurtocht te volbrengen. Tijdens de speurtocht gebruiken de kinderen de schatkaart en volgen zij de aanwijzingen. Wanneer de kinderen alle aanwijzingen verzameld hebben kunnen zij het mysterie oplossen. Na het bekijken van de eindvideo krijgen de kinderen een beloning voor het helpen en kunnen de kinderen nog op zoek naar een schatkist met echte munten.

Meer informatie

Hoe werkt een kinderfeestje voor 7 t/m 9 jaar


Met een plattegrond en handboek gaan de kinderen op pad om een mysterie op te lossen. Door het volgen van aanwijzingen kunnen de kinderen tijdens de zoektocht opdrachten volbrengen. Hierdoor komen zij steeds dichter bij het oplossen van het mysterie. Het oplossen van het mysterie start en eindigt altijd met een video op een website. Wanneer de kinderen het mysterie opgelost hebben ontvangen zij een beloning.

Meer informatie

Hoe werkt een kinderfeestje voor 10 t/m 12 jaar


Door het volgen van verborgen aanwijzingen gaan de kinderen een mysterie ontrafelen. Met een codewiel en handboek kunnen de kinderen tijdens de zoektocht opdrachten volbrengen. Hierdoor komen zij steeds dichter bij het oplossen van het mysterie. Het oplossen van het mysterie start en eindigt altijd met een video op een speciale website. Wanneer de kinderen het mysterie opgelost hebben ontvangen zij een beloning.

Meer informatie

Vind ons op social media


Facebook logo Twitter logo Instagram logo

Login Form