Heksenjurk voor heksenfeestje

Met de juiste verkleedkleren komt jouw kinderfeestje écht tot leven. Dat werd weer bewezen door de leuke foto’s die een klant met ons deelde van haar dochter. Daarom geven we je in deze blogpost tips om jouw Magische Merel-feestje af te maken met de allerleukste verkleedkleren.


De heksenjurk

De prachtige jurk die door deze mooie dame wordt gedragen, vonden wij terug op Vegaoo.nl. Door de combinatie van paars, groen en oranje, matcht ze perfect met onze Magische Merel poster!

Op deze website kun je nog veel meer heksenkostuums vinden. Je kunt ook eens een kijkje nemen op andere websites, bijvoorbeeld Feestbazaar of op Party City.


Poster heksenfeestje Magische Merel

Een felgekleurde panty of maillot

Een felgekleurde panty met een patroontje past erg goed bij het heksenkostuum. Ga bijvoorbeeld voor een paarse of oranje maillot, of kies er één met streepjes. Wil je nog creatiever zijn? Dan kun je verschillende panty’s over elkaar aantrekken. Denk bijvoorbeeld aan een lichtgroene maillot met een zwarte netpanty voor een spinnenweb-effect. Dit soort panty’s zijn op veel plekken voor een klein prijsje te vinden, bijvoorbeeld bij de Action of op de markt.

Een magische toverhoed

Bij het kostuum van Vegaoo.nl zit de toverhoed inbegrepen. Als je een kostuum zonder hoed hebt gekocht, kun je deze ook heel goed zelf maken. Hier vind je een korte uitleg. Je kunt hier zelfs een leuke activiteit voor tijdens het feestje van maken, door alle kinderen hun eigen toverhoed te laten ontwerpen. Geen zin om te knutselen? Dan kun je ook online een toverhoed kopen, bijvoorbeeld bij E-carnavalskleding.nl.

Schmink

De meisjes zijn voorzien van prachtige schminkcreaties. Het gebruik van organische vormen aan één kant van het gezicht zorgt voor een magisch effect. Ben je op zoek naar meer schminktips? Kijk dan eens naar ons Schimk Pinterestbord.


Schmink voor heksenfeestje thuis

Accessoires

Wil je het kostuum afmaken met leuke accessoires? Ga dan bijvoorbeeld voor een oude bezem en een toverketel. De toverketel kun je vinden op de webshop van Feestbeest. Vul de ketel met natuurlijke voorwerpen zoals plantjes of kruiden, of gebruik hem als handtas. Een heks heeft ook vaak een dierenvriend, zoals een raaf. Deze vind je bijvoorbeeld via deze link.


Ketel voor een heksenfeestje thuis

Versieren van het heksenfeestje

Naast het verkleden, wil je natuurlijk ook de locatie van het feestje versieren. Gelukkig zit in het pakket van Magische Merel al aanvullingen waarmee je de locatie leuk kunt aankleden. Oranje en paars servies kan dit erg mooi aanvullen. En natuurlijk mag er geen taart ontbreken. Bij veel bakkers kun je een afbeelding op een taart laten drukken. Gebruik hiervoor de Magische Merel afbeelding op onze downloadpagina (beschikbaar na aanschaf van het feestje).


Taart voor een heksenfeestje

Versiering voor een heksenfeestje

Meer verkleedideeën?

Nog niet klaar met verkleden? Op onze Pinterest pagina delen we nog veel meer leuke tips voor verkleedkleren. Maar dat is niet alles; je vind op onze Pinterest pagina ook decoraties, traktaties, activiteiten en goodiebags.

Heb jij nog leuke tips voor verkleedkleren? Deel ze op onze Facebookpagina.

Spinnen voor Heksenfeestje


Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form