Dezelfde dag verzonden

Alle bestellingen die voor 13:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Bestellingen die op werkdagen na 13:00 uur of in het weekend zijn ontvangen, worden de volgende werkdag verzonden.

Verzendkosten

Onze avonturenfeestjes worden verzonden in een brievenbuspakje met track & trace. Voor het versturen van het brievenbuspakje brengen wij de PostNL verzendkosten in rekening (€ 3,95 binnen Nederland) Wij brengen geen aanvullende verpakkingskosten of verborgen kosten in rekening. Voor een bestelling vanuit België brengen wij ook alleen de verzendkosten van PostNL voor zone1 (€11,25) in rekening.

Levering


Om er zeker van te zijn dat u uw bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande feestje de bestelling te plaatsen. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België en zijn daarom over het algemeen te traceren.

Last-minute bestellen

Mocht u een last-minute bestelling wensen te plaatsen, neemt u dan even contact met ons op. Wellicht kunnen wij uw bestelling nog dezelfde dag verzenden of is een spoedlevering noodzakelijk.

Spoedlevering

De kosten van een PostNL spoedlevering bedragen binnen Nederland € 24,95. Wij brengen alleen de kosten van PostNL in rekening. Het met spoed verwerken van uw bestelling doen wij als service en worden geen kosten voor in rekening gebracht. Wanneer u een spoedbestelling plaatst wordt uw bestelling de volgende werkdag voor 12:00 uur bij u afgeleverd. Een PostNL spoedlevering naar België bedraagt € 32,95. Een spoedlevering kan helaas niet op een zaterdag afgeleverd worden deze service wordt door PostNL helaas niet meer aangeboden.

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form