Boswachter Bas

boswachterbas
boswachterbasboswachter-pijlen-versjebas1boswachter-schatkistboswachter-tas-posterboswachter_start-eindebas3boswachter-schatkaartboswachter-kaartenboswachter-uitnodigingboswachter-oorkondebas2
VERHAALLIJN KINDERFEESTJE Boswachter Bas is verdwaald. Hij liep in het bos en is gestruikeld over een tak en op zijn hoofd gevallen. Nu weet hij niet meer waar hij is. Boswachter Bas vraagt de kinderen hem te helpen om de weg naar zijn boshut weer terug te vinden. Het standaardpakket van € 5 ...Lees meer

Deelnemers

*
*
*

€ 59,50 per groep EUR
+

VERHAALLIJN KINDERFEESTJE
Boswachter Bas is verdwaald. Hij liep in het bos en is gestruikeld over een tak en op zijn hoofd gevallen. Nu weet hij niet meer waar hij is. Boswachter Bas vraagt de kinderen hem te helpen om de weg naar zijn boshut weer terug te vinden.

Het standaardpakket van € 59,50 is geschikt voor 10 deelnemers. Voor een extra deelnemer betaalt u € 5,- extra. Het pakket is uit te breiden tot maximaal 15 deelnemers.

PRIJS
€ 59,50 voor groepen t/m 10 deelnemers.

DUUR
1,5 tot 2 uur. Naar wens in te korten of te verlengen.

TIJDSTIP
In het formulier vragen wij naar het starttijdstip van het feestje. Dit is slechts zodat wij weten wanneer de feestjes gedurende de dag gepland staan.

ALGEMENE INFORMATIE
De kinderen gaan een avontuur beleven. Zij starten met een online video waarin het hoofdpersonage een oproep doet aan de kinderen om te helpen een probleem of mysterie op te lossen.

Kunnen de kinderen de aanwijzingen volgen om de boshut terug te vinden? De kinderen gaan eerst op zoek naar de schatkaart. Deze heeft u in de buurt verstopt. Hierna gaan zij buiten op zoek naar de aanwijzingen voor het vinden van de boshut. De aanwijzingen zijn verborgen in tien gekleurde enveloppen. Elke envelop geeft een deel van de oplossing. Wanneer de kinderen alle delen hebben verzameld vinden zij de locatie van de boshut en de locatie van een schatkist. Via de website geven zij de locatie van de boshut aan Boswachter Bas door en de schatkist mogen de kinderen zelf houden. In de schatkist zit voor ieder kind een Boswachter Bas munt.

Elk feestje bevat alle benodigdheden, materialen voor het aankleden van het feestje en materialen voor de uitdeelzakjes/cadeautjes. Onder elk feestje kunt u een uitgebreide omschrijving lezen, foto's van het pakket bekijken en het feestje bestellen. Er zijn diverse thema's beschikbaar.

Hoe werkt het kinderfeestje stap 1
Stap 1 - Voorbereiding

U ontvangt het spelpakket met alle materialen voor het spel. Ter voorbereiding print u een plattegrond van de omgeving waar u de speurtocht wenst uit te zetten. Hierna verstopt u de tien gekleurde enveloppen op de route. Met de meegeleverde symbolen-stickertjes kunt u op de plattegrond aangeven waar de envelopjes zijn verstopt. Tevens verstopt u het meegeleverde schatkistje met munten. De voorbereiding duurt ongeveer 1½ uur.


Hoe werkt het kinderfeestje stap 2
Stap 2 - Start spel

Op de dag van het feestje starten de kinderen met het bekijken van de online video. Hierin wordt door de hoofdpersoon uitgelegd wat het probleem/mysterie is dat de kinderen gaan oplossen. De video en de websites kunnen ook op een iPad bekeken worden.


Hoe werkt het kinderfeestje stap 3
Stap 3 - Taken

Na het bekijken van de video worden de taakkaartjes verdeeld. Door het verdelen van de taken kan ruzie tijdens het spel worden voorkomen.


Hoe werkt het kinderfeestje stap 4
Stap 4 - Het spel

Aan het einde van de video krijgen de kinderen het symbool van het eerste envelopje dat zij moeten gaan zoeken. Hierna gaan de kinderen met de schatkaart buiten op zoek naar dit envelopje. Buiten hebben de kinderen geen internet nodig.


Hoe werkt het kinderfeestje stap 5
Stap 5 - Liedje/versje

Bij elk envelopje heeft u een kaart met het liedje/versje opgehangen. Bij het vinden van het envelopje dienen de kinderen het liedje/versje te zingen. Met het zingen van het liedje ontdekken de kinderen waar het envelopje te vinden is.


Hoe werkt het stap 6
Stap 6 - Oplossing

Met het vinden van elk envelopje, verzamelen de kinderen onderdelen van een puzzel. Aan het einde van de speurtocht kunnen de kinderen de tien kaarten (puzzelstukken) samenvoegen. Hiermee wordt de oplossing van het mysterie onthuld. Op de eindwebsite kunnen de kinderen de puzzelstukken op de juiste plaatsen slepen, hierna krijgen de kinderen een video te zien van de hoofdpersoon die de kinderen bedankt voor het oplossen van het mysterie. Tevens ontdekken de kinderen waar zij het schatkistje met munten kunnen vinden.Duur :1,5 tot 2 uur

Locatie :voornamelijk buiten

Benodigdheden :computer (of iPad) met internetverbinding

Extra informatie :buiten hebben de kinderen geen internet nodig.


4 t/m 6 jaar - Inhoud pakket

In het pakket zit alles dat u nodig heeft voor het avontuur. Het pakket bestaat uit:

10 uitnodigingen met enveloppen;
10 kaarten met het liedje om in de buurt van elk envelopje op te hangen;
10 pijlen links om de route aan te geven;
10 pijlen rechts om de route aan te geven;
1 poster om op te hangen;
1 katoenen tas met het logo voor het bewaren van de envelopjes op de route;
1 kaart voor het maken van de plattegrond;
10 enveloppen met kaarten die u op de route verstopt;
1 startkaart met envelop en inloggegevens voor de startwebsite;
1 eindkaart met envelop en inloggegevens voor de eindwebsite;
10 taakkaarten met symbolen;
10 oorkondes om uit te delen;
10 stickers om uit te delen;
10 cadeauzakjes om uit te delen;
1 zakje voor de munten;
10 munten met logo;
1 stevig karton met bouwplaat schatkist in A2 formaat;
1 sticker met slot voor het afsluiten van de schatkist.

Voor de begeleider
1 overzicht met de oplossingen;
1 uitgebreide instructiebrief.

Extra deelnemers
De totaalprijs is € 59,50 voor 10 deelnemers. Voor elke extra deelnemer wordt € 5,00 extra berekend. In totaal kunt u voor maximaal 15 deelnemers bestellen. U ontvangt de volgende extra onderdelen per deelnemer:
1 uitnodiging met envelop;
1 taakkaart (deze kaart is hetzelfde als één van de andere kaarten);
1 cadeauzakje;
1 oorkonde;
1 sticker;
1 munt met logo.

Bestellen vanuit België
* Wanneer u een bestelling vanuit Nederland plaatst wordt € 3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor zendingen naar België worden de reguliere PostNL verzendkosten van € 11,25 in rekening gebracht.

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om een feestje samen met zijn of haar beste vriend te geven. Uiteraard kan dit bij ons ook. Het maakt de kosten van het feestje ook...

Bij slecht weer

Heeft u een feestje geboekt en het gaat toch plotseling regenen? Bij een beetje motregen is dit natuurlijk geen probleem. De kinderen vinden het over...

Tips en downloads

Voor het extra aankleden van het feestje vindt u op onze downloadspagina diverse toevoegingen welke u kunt downloaden en printen voor het feestje....

Voorbereiding

Voor het plannen van het feestje dient u een aantal zaken voor te bereiden. U kunt hierbij rekenen op een voorbereidingstijd van maximaal 1,5 uur...

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen een feestje te geven. Dit is ook erg fijn omdat u de kosten kunt delen.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Weinig voorbereiding

Voor onze kinderfeestjes hoeft u weinig voor te bereiden. U heeft aan 1,5 uur ruim voldoende tijd voor het plannen van het feestje.

Lees meer

Login Form