Kinderfeestje IJskoningin IJsa

ijskoningin_287899193
ijskoningin_287899193ijsa-kaartenijsa-oorkondeijsa-versje-pijlenijsa-mun-uitdeelzakjeijsa-schatkistijsa-poster-tas
Verhaallijn kinderfeestje De zus van IJsa zit opgesloten en de sleutel van het hek is zoek. IJsa is zo verdrietig dat ze zelfs met handschoenen aan haar zus niet kan helpen. Alles dat ze aanraakt verandert in ijs. Er zijn aanwijzingen verborgen voor het vinden van de sleutel van het hek. IJsa vraag ...Lees meer

Deelnemers

*
*
*

€ 59,50 per stuk

Verhaallijn kinderfeestje

De zus van IJsa zit opgesloten en de sleutel van het hek is zoek. IJsa is zo verdrietig dat ze zelfs met handschoenen aan haar zus niet kan helpen. Alles dat ze aanraakt verandert in ijs. Er zijn aanwijzingen verborgen voor het vinden van de sleutel van het hek. IJsa vraagt de kinderen te helpen om deze aanwijzingen te vinden en haar zus te bevrijden. Met de schatkaart gaan jullie op zoek naar de enveloppen en aanwijzingen die buiten verstopt zijn. Hiermee kunnen jullie de sleutel voor het hek vinden. Als beloning kunnen jullie ook de speciale kist met IJsa munten vinden.

Het standaardpakket van € 59,50 is geschikt voor 10 deelnemers. Voor een extra deelnemer betaalt u € 5,- extra. Het pakket is uit te breiden tot maximaal 15 deelnemers.

Prijs

€ 59,50 voor groepen t/m 10 deelnemers.

Duur

1,5 tot 2 uur. Naar wens in te korten of te verlengen.

Tijdstip

In het formulier vragen wij naar het starttijdstip van het feestje. Dit is slechts zodat wij weten wanneer de feestjes gedurende de dag gepland staan.

Algemene informatie

De kinderen gaan een avontuur beleven. Zij starten met een online video waarin het hoofdpersonage een oproep doet aan de kinderen om te helpen een probleem of mysterie op te lossen.

De zus van IJskoningin IJsa is per ongeluk opgesloten achter een hek. Hun moeder heeft vroeger aanwijzingen gemaakt voor het vinden van de sleutel, maar IJsa is zo ontzettend verdrietig dat alles dat ze vastpakt in ijs verandert. Zij vraagt de kinderen te helpen. Kunnen de kinderen de aanwijzingen volgen om de sleutel te vinden? De kinderen gaan eerst op zoek naar de schatkaart. Deze heeft u in de buurt verstopt. Hierna gaan zij buiten op zoek naar de aanwijzingen voor het vinden van de sleutel. De aanwijzingen zijn verborgen in tien gekleurde enveloppen. Elke envelop geeft een deel van de oplossing. Wanneer de kinderen alle delen hebben verzameld vinden zij de locatie van de sleutel en de locatie van een schatkistje. Via de website geven zij de locatie van de sleutel aan IJsa door en het schatkistje mogen de kinderen zelf houden. In het schatkistje zit voor ieder kind een IJskoningin IJsa munt.

Elk feestje bevat alle benodigdheden, materialen voor het aankleden van het feestje en materialen voor de uitdeelzakjes/cadeautjes. Onder elk feestje kunt u een uitgebreide omschrijving lezen, foto's van het pakket bekijken en het feestje bestellen. Er zijn diverse thema's beschikbaar.

Specificaties

4,7/5

reviews


Hoe werkt het kinderfeestje stap 1
Voorbereiding

U ontvangt het kinderfeestjepakket met alle materialen voor het spel. Ter voorbereiding print u een plattegrond van de omgeving waar u de speurtocht wenst uit te zetten. Hierna verstopt u de tien gekleurde enveloppen op de route. Met de meegeleverde symbolen-stickertjes kunt u op de plattegrond aangeven waar de envelopjes zijn verstopt. Tevens verstopt u het meegeleverde schatkistje met munten. De voorbereiding duurt ongeveer 1½ uur.

Hoe werkt het kinderfeestje stap 2
Start kinderfeestje

Op de dag van het feestje starten de kinderen met het bekijken van de online video. Hierin wordt door de hoofdpersoon uitgelegd wat het probleem/mysterie is dat de kinderen gaan oplossen. De video en de websites kunnen ook op een iPad bekeken worden.

Hoe werkt het kinderfeestje stap 3
Taken

Na het bekijken van de video worden de taakkaartjes verdeeld. Door het verdelen van de taken kan ruzie tijdens het kinderfeestje worden voorkomen.

Hoe werkt het kinderfeestje stap 4
Het spel

Aan het einde van de video krijgen de kinderen het symbool van het eerste envelopje dat zij moeten gaan zoeken. Hierna gaan de kinderen met de schatkaart buiten op zoek naar dit envelopje. Buiten hebben de kinderen geen internet nodig.

Hoe werkt het kinderfeestje stap 5
Liedje/versje

Bij elk envelopje heeft u een kaart met het liedje/versje opgehangen. Bij het vinden van het envelopje dienen de kinderen het liedje/versje te zingen. Met het zingen van het liedje ontdekken de kinderen waar het envelopje te vinden is.

Hoe werkt het stap 6
Oplossing

Met het vinden van elk envelopje, verzamelen de kinderen onderdelen van een puzzel. Aan het einde van de speurtocht kunnen de kinderen de tien kaarten (puzzelstukken) samenvoegen. Hiermee wordt de oplossing van het mysterie onthuld. Op de eindwebsite kunnen de kinderen de puzzelstukken op de juiste plaatsen slepen, hierna krijgen de kinderen een video te zien van de hoofdpersoon die de kinderen bedankt voor het oplossen van het mysterie. Tevens ontdekken de kinderen waar zij het schatkistje met munten kunnen vinden.

4 t/m 6 jaar - Inhoud pakket

In het pakket zit alles dat u nodig heeft voor het avontuur. Het pakket bestaat uit:

uitnodigingen met enveloppen;
10 kaarten met het liedje om in de buurt van elk envelopje op te hangen;
10 pijlen links om de route aan te geven;
10 pijlen rechts om de route aan te geven;
1 poster om op te hangen;
1 katoenen tas met het logo voor het bewaren van de envelopjes op de route;
1 kaart voor het maken van de plattegrond;
10 enveloppen met kaarten die u op de route verstopt;
1 startkaart met envelop en inloggegevens voor de startwebsite;
1 eindkaart met envelop en inloggegevens voor de eindwebsite;
10 taakkaarten met symbolen;
oorkondes om uit te delen;
stickers om uit te delen;
cadeauzakjes om uit te delen;
1 zakje voor de munten;
munten met logo;
1 stevig karton met bouwplaat schatkist in A2 formaat;
1 sticker met slot voor het afsluiten van de schatkist.

Voor de begeleider
1 overzicht met de oplossingen;
1 uitgebreide instructiebrief.

Extra deelnemers
De totaalprijs is € 59,50 voor maximaal 10 deelnemers. Voor elke extra deelnemer wordt € 5,00 extra berekend. In totaal kunt u voor maximaal 15 deelnemers bestellen. U ontvangt de volgende extra onderdelen per deelnemer:
1 uitnodiging met envelop;
1 taakkaart (deze kaart is hetzelfde als één van de andere kaarten);
1 cadeauzakje;
1 oorkonde;
1 sticker;
1 munt met logo.

Bestellen vanuit België
* Wanneer u een bestelling vanuit Nederland plaatst wordt € 3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor zendingen naar België worden de reguliere PostNL verzendkosten van € 11,25 in rekening gebracht.

Vind ons op social media


Facebook logo Twitter logo Instagram logo

Bezoek ons

De Stoven 6
7206 AX Zutphen

Contact

Algemeen:088-4080808
Administratie:088-4080809
Marketing:088-4080810
info@4tot12.com

Amsterdam

Postbus 15734
1001 NE Amsterdam

Zutphen

Postbus 4021
7200 BA Zutphen
 
Het kantoorpand van 4tot12 kinderfeestjes

Bezoek ons

4tot12 ®
De Stoven 6
7206 AX Zutphen

Contact

Tel:088-4080808
info@4tot12.com

Amsterdam

4tot12 ®
Postbus 15734
1001 NE Amsterdam

Zutphen

4tot12 ®
Postbus 4021
7200 BA Zutphen

Het kantoorpand van 4tot12 kinderfeestjes