Kinderfeestje Voetbal Velleitas

velleitas_1691546271
velleitas_1691546271voetbalfeestje_uitnodigingvoetbalfeestje_tas_postervoetbalfeestje_handboekvoetbalfeestje_oorkondevoetbalfeestje_codewielvoetbalfeestje_opdrachtkaarten
Verhaallijn kinderfeestje De geluksbeker van Voetbalclub Velleitas is gestolen en daarom verliest de club bijna elke wedstrijd. De club moet nu een belangrijke wedstrijd spelen. Verliezen ze deze wedstrijd, moeten ze naar een lagere klasse. Vick en Vivienne hebben een brief van Tinus gekregen, hij ...Lees meer

Deelnemers

*
*
*

€ 69,50 per stuk

Verhaallijn kinderfeestje

De geluksbeker van Voetbalclub Velleitas is gestolen en daarom verliest de club bijna elke wedstrijd. De club moet nu een belangrijke wedstrijd spelen. Verliezen ze deze wedstrijd, moeten ze naar een lagere klasse. Vick en Vivienne hebben een brief van Tinus gekregen, hij weet wie de beker heeft gestolen, maar durft dit niet te zeggen. Tinus wil alleen in het geheim aanwijzingen achterlaten zodat Vick en Vivienne de beker kunnen vinden. Maar omdat zij de wedstrijd moeten spelen, kunnen zij zelf niet gaan zoeken. Zij vragen de kinderen te helpen door de aanwijzingen te volgen.

Het standaardpakket van € 69,50 is geschikt voor 10 deelnemers. Voor een extra deelnemer betaalt u € 5,- extra. Het pakket is uit te breiden tot maximaal 15 deelnemers.

Prijs

€ 69,50 voor groepen t/m 10 deelnemers.

Duur

2 tot 2,5 uur. Naar wens in te korten of te verlengen.

Tijdstip

In het formulier vragen wij naar het starttijdstip van het feestje. Dit is slechts zodat wij weten wanneer de feestjes gedurende de dag gepland staan.

Algemene informatie

De kinderen gaan een avontuur beleven. Zij starten met een online video waarin het hoofdpersonage een oproep doet aan de kinderen om te helpen een probleem of mysterie op te lossen.

De kinderen gaan met de plattegrond naar buiten om tien gekleurde enveloppen te zoeken. In elke envelop zit een opdracht. Met het voetbalhandboek, dat ieder kind ontvangt, kunnen zij de opdrachten volbrengen. Aan het einde van de zoektocht kunnen de kinderen via de website de oplossingen doorgeven. Hierdoor weet Vick precies waar de beker te vinden is. De kinderen kijken met Vick mee, terwijl hij op zoek gaat naar de beker. Als beloning krijgen de kinderen onder andere een mooie oorkonde en een echte Velleitas munt.

Elk feestje bevat alle benodigdheden, materialen voor het aankleden van het feestje en materialen voor de uitdeelzakjes/cadeautjes. Onder elk feestje kunt u een uitgebreide omschrijving lezen, foto's van het pakket bekijken en het feestje bestellen. Er zijn diverse thema's beschikbaar.

Specificaties

4,8/5

reviewsVoorbereiding

U ontvangt het kinderfeestjepakket met alle materialen voor het kinderfeestje. Ter voorbereiding print u een plattegrond van de omgeving waar u de speurtocht wenst uit te zetten. Hierna verstopt u de tien gekleurde enveloppen op de route. Met de meegeleverde symbolen-stickertjes kunt u op de plattegrond aangeven waar de envelopjes zijn verstopt. De voorbereiding duurt ongeveer 1½ uur.


Start kinderfeestje

Op de dag van het feestje starten de kinderen met het bekijken van de onlinevideo. Hierin wordt door de hoofdpersoon uitgelegd wat het mysterie is dat de kinderen gaan oplossen. De video en de websites kunnen ook op een iPad bekeken worden.


Handboekjes en taken

Na het bekijken van de video worden de handboekjes en taakkaartjes verdeeld. Door het verdelen van de taken kan ruzie tijdens het kinderfeestje worden voorkomen. De kinderen kunnen in het handboekje onder andere hun naam schrijven en een pasfoto plakken. Het boekje is voorzien van informatie dat de kinderen tijdens de speurtocht nodig hebben.


Het spel

Op de speciale website krijgen de kinderen het symbool van het eerste envelopje dat zij moeten gaan zoeken. Hierna gaan de kinderen met de plattegrond buiten op zoek naar dit envelopje. Buiten hebben de kinderen geen internet nodig.


Opdrachten

In de enveloppen staan opdrachten. Elke opdracht is met goed speurwerk en het handboekje op te lossen. Maar er zijn onderweg ook extra aanwijzingen verstopt die zij nodig hebben om het mysterie tot een goed einde te kunnen brengen.


Oplossing

Met het vinden van elk envelopje verzamelen de kinderen aanwijzingen waarmee zij het mysterie op kunnen lossen. Op de eindwebsite geven zij deze aanwijzingen door, waarna zij de ontknoping te zien krijgen. Tevens krijgen zij de melding dat er een leuke beloning voor ze klaarligt.

7 t/m 9 jaar - Inhoud pakket

In het pakket zit alles dat u nodig heeft voor het avontuur. Het pakket bestaat uit:

10 enveloppen met kaarten die u op de route verstopt;
uitnodigingen met enveloppen (staan niet op de foto);
1 startkaart met envelop en inloggegevens voor de startwebsite;
1 eindkaart met envelop en inloggegevens voor de eindwebsite;
10 kaarten om in de buurt van elk envelopje op te hangen;
1 poster om op te hangen;
1 katoenen tas met het logo voor het bewaren van de envelopjes op de route;
handboekjes met toebehoren;
10 taakkaarten;
1 kaart voor het maken van de plattegrond;
stickers om uit te delen;
1 taakoverzicht (staat niet op de foto);
10 cadeauzakjes om uit te delen;
oorkondes om uit te delen;
1 zakje voor de munten;
munten met logo.

Voor de begeleider
1 overzicht met de oplossingen;
1 uitgebreide instructiebrief.

Extra deelnemers
De totaalprijs is € 69,50 voor maximaal 10 deelnemers. Voor elke extra deelnemer wordt € 5,00 extra berekend. In totaal kunt u voor maximaal 15 deelnemers bestellen. U ontvangt de volgende extra onderdelen per deelnemer:
1 uitnodiging met envelop;
1 taakkaart (er zijn 10 taken, deze taak wordt dan gedeeld);
1 cadeauzakje;
1 oorkonde;
1 sticker;
1 munt met logo;
1 handboekje.

Bestellen vanuit België
* Wanneer u een bestelling vanuit Nederland plaatst wordt € 3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor zendingen naar België worden de reguliere PostNL verzendkosten van € 11,25 in rekening gebracht.

Vind ons op social media


Facebook logo Twitter logo Instagram logo

Bezoek ons

Staverenstraat 19-9
7418CL Deventer

Contact

Algemeen:088-4080808
Administratie:088-4080809
Marketing:088-4080810
info@4tot12.com
Kvk: 34225604
 

Bezoek ons

4tot12 ®
Staverenstraat19-9
7418CL Deventer

Contact

Tel:088-4080808
info@4tot12.com

kvk: 34225604